Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hardkor Filmy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw przeczytaj

Suicidemouse & Suicidesheep

Co mnie niepokoi w tym filmiku:

Chronologicznie ten filmik został napisany w latach 30 XX w. - zob. opis do filmiku Suicidesheep. Co do Suicidesheep, to wogóle mi sie nie włącza, ale z tego co widze, to próba "odtworzenia" efektów z Suicidemouse, jednak jezeli ktos by był tym zainteresowany, daje to.

Niepokoi mnie tez fakt, ze... w czasach IIWŚ owy filmik używany był jako narzędzie tortur (mowa o Suicidemouse)? potwierdza to teorie o zrobieniu go w latach '30, ale z kolejii to coś w strone teorii spiskowej lub małej niejasnosci, jakoby ten filmik był dużo później odkryty.

Wracając do Suicidemouse - historycznie coś takiego datowałbym na lata '80, i to na duzy majstersztyk, lub na obecne. Filmik widać było, ze ciął mi sie jak cholera (z winy kompa), jednak wszystkie rzeczy niepokojące, jakie zobaczyłem (choc pisze sie o nich wszem i wobec) to:

- Podkład muzyczny był napisany w kompletnej aharmonii - brak tu skali, taktu, niemniej jednak nie jest to aharmonia typowa dla dziecka, które chce sobie pobrzdąkać w klawisze - jakby ktoś napisał nuty, wogóle nie zastanawiajac sie nad ich trescia a potem je grał (jestem "poczatkujacym" muzykiem). Nie wyklucza to, ze podkład mógł być puszczony od tyłu.

- Chód owy myszki miki wydaje mi sie wiecej niz "dziwny" - wydaje mi sie, ze chodzi, jakby tylko chciała, co było cholernie nietypowe, jak na tamte lata

- Zielone tło na dole strony - to nie było możliwe wtedy

- Falowanie budynków tez mi sie wydaje nietypowe (na poczatku z tej jeszcze "normalnej" części), w tej "nienormalnej" wydaje mi sie, ze w tych "budynkach" też widnieja tresci podprogowe

- Nie zobaczyłem tam jednak żadnego przemieszczania twarzy, ani szyderczego uśmiechu, o którym inni pisza

- Przyblizanie tej twarzy Myszki Mickey; coś jest datowane na 20sec.

- Napis na koncu, w jez. rosyjskim?

- Dziwny tekst i historia z tym gosciem co ogladal ("Prawdziwe cierpienie nie jest znane")

- Krzyki w tej mniej normalnej czesci filmiku, b. dziwne

- I najwazniejsze: Wydaje mi się, jakoby filmik niósł treści podprogowe - w paru momentach widze twarz, sylwetke innej osoby lub coś jeszcze - cholernie dobrze zadziałało, jezeli chodzi o tresci podprogowe, ale tak jak mowie - mam starszego kompa.

Dziwne było też, ze pojawia sie jeszcze jeden kolor - turkusowy (jedna treść, z tym kolorem powinna wystepować bodajze w 4.20-4.40). Padaja tez jakos bardzo mocno dziwne zakłucone/przefiltrowane słowa.

Mereana Mordegard Glesgorv

O tym juz cholernie mało wiadomo. Z tego co zobaczyłem w opisie, chodzi tu o jakies "samobójstwa" ludzi, którzy oglądali oryginal, niektórzy piszą, ze znaleźli oryginały, ale skadinad powinny trwac 2 min., a sa różne wersje - parenastu sekundowe, 2 min. w których pisze, ze to tylko "urywek" i 4 min., w których pisze, ze to oryginał i całość, tym niemniej osoby zainteres. odsyłam do YT, zeby same sprawdzily, który filmik to który.

Ciekawi mnie jeszcze jedna sytuacja, ze coś sie stało z jednym gościem z bodaj. personelu youtube'a, który oglądał owy filmik ("nie moze przypomniec sobie, co widział").

Osoba, która dała ten filmik na youtube - nie jest znany Jej adres IP, kim ona jest... nic nie jest wiadome, nawet ta osoba, która jest na tym filmiku.

http://www.youtube.com/watch?v=xgjbz50u338&feature=player_embeddedhttp://www.youtube.com/watch?v=xgjbz50u338&feature=player_embedded

Mereana Mordegard Glesgorv TUTAJ

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

@up raport za reklame :D

Może niekórych rusza a niektórych tak

76561198014515809.png

Opublikowano

TAK!!!! zabiłem Osame > : D teraz czas na mounthainsa > : D

76561198014515809.png

Opublikowano

Zwykłe miejskie legendy(może raczej internetowe legendy) do straszenia ludzi.

Nie wydaje Ci się, jeżeli coś takiego się na prawdę stało(te wydłubane oczy) to byłoby o tym głośno.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

było! na youtubie *Trollface*

76561198014515809.png