Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafika Na Full A Napisy Rozmazane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem formata i na nowo instalowałem WR odpalam grafę na full biorę wszystko ładnie nawet zaj##### ale napisy np: tam gdzie jest bron w lewym rogu rozmazane u góry tam gdzie punktacja też bardzo nie wyrazne. ktoś wie jak to naprawić ?????

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

spróbuję

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Odświeżanie nie ma tu nic do rzeczy.

Masz po prostu ustawioną za małą rozdzielczość w grze.

Jeśli dobrze pamiętam do pełnej czytelności jest potrzebne 1024:768

1373662483-U83583.png

Opublikowano

właśnie na takiej gram i są rozmazane ale jak w ziołem trochę większą to były bardziej wyraźne ale dalej rozmazane . chyba tylko reinstal WR mi pozostał :( :(

Opublikowano

To nie jest raczej wina monitora, czytając myślałem, że rozdzielczość w grze musisz poprawić.

Spróbuj wybrać wszystkie rozdzielczości (oczywiście możliwe Ci opcję) ; )

1313652013-U173186.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...