Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skarga Na Demonical

Koniuh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po dwóch godzinach zbierania materiałów (co nie było łatwe) i budowaniu(około godzina) moje dzieło zostało zniszczone.

Było to 5 noteblocków które oddawały dźwięk w obrębie mojego domu(nigdzie więcej nie było tego słychać).System był na dźwignie(można było w każdej chwili wyłączyć).

Demonical podszedł i rozwalił całą moją prace.Proszę o zdjęcie mu posady moderatora.

Parę osób może to potwierdzić a nawet mam zdjęcie.

http://img851.imageshack.us/i/skarga.png/

@edit.Proszę o usunięcie go lub zwrot mojej własności w takim stanie jakim to zostawiłem.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

No no , ładnie , nie zdziwcie się jak zaraz da wszystkim bany na dowidzenia... Zaczęło się od braku kultury teraz griferstwo to potem bany... Perm! Geo gdzie jesteś?

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Geo może wejść i sprawdzić logi.Będzie wyraźnie napisane że nie ostrzegł mnie przed tym.

Opublikowano

Ktoś kto tak napisał to niech powie to tutaj...

@demon

No ale rozwaliłeś to po mimo że było na dzwignie

skarganademonicalmpcfor.jpg

@madman

masz ss jest troche lepszy i pokazane wszystko

skargan.png

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Nie no ogarnijcie sie...

Co Wam Demonical zrobil? Ludzi to wkurza, to rozwalil, autorowi oddal, wiec nic chyba sie nie stalo?

Kultury to Wy nie macie... Jezdzicie po modach jak po psach. Teraz pojedziecie po mnie, ale ja mam na to wyrabane.

Demonical nic zlego nie zrobil....

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Nie no ogarnijcie sie...

Co Wam Demonical zrobil? Ludzi to wkurza, to rozwalil, autorowi oddal, wiec nic chyba sie nie stalo?

Kultury to Wy nie macie... Jezdzicie po modach jak po psach. Teraz pojedziecie po mnie, ale ja mam na to wyrabane.

Demonical nic zlego nie zrobil....

#EDIT

Laga miałem, zdublowało, proszę o usunięcie.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Nie oddał mi tylko FullMetalJacket.Autorem tego byłem ja i to również był mój teren.

Sam bym to rozwalił gdybym został ostrzeżony.Teraz połowa moich itemów znikła bo stało tam około 10 osób.

Po za tym demonical nie oddał fullmetal'owi wszystkiego bo brakuje 12 noteblocków.

Opublikowano

Te 5k to mogę mieć w każdej chwili z sprzedaży moich diamentów.

Tu się liczy sam fakt że zrobiłeś coś czego nawet nie żałujesz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...