Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonical I Przestrzeganie Regulaminu ; )

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto jak demonical stosuje się do regulaminu , przykładem jest czat:

• Moderator odpowiedzialny jest za utrzymywanie porządku na serwerze.

• Nieodpowiednie słownictwo na czacie - ban 1 dzień.

Czy pojawiło się gdzieś że dostał kicka lub bana? To nie jest pierwsza taka sytuacja, powtarza się ona któryś raz...

20110312132550.png

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

dales mody starym modom i teraz jest burdel geoning zle postapiles. Powinienes wyprobowac nowych ludzi z zapalem do pracy a nie wszystko stary team.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Zabiłem go więc miał prawo się na mnie wkurzyć.

Jak nie wiesz o co chodzi to się nie wtrącaj.

@up

bo co ? bo nie dostałeś moda i teraz jesteś zazdrosny ? Pozdro.

@down

Ślepy jesteś ?

Zabiłem go więc miał prawo się na mnie wkurzyć.

Jak nie wiesz o co chodzi to się nie wtrącaj.

Opublikowano

to po co go zabijałeś? Mógł na pw Ci klnąć , nie wszystkim się podoba wulgarny spam na czacie!

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Demonical, twoje zachowanie nawet na wcześniejszej wersji było przytłaczające.

Jesteś po prostu nieodpowiedzialnym gówniarzem i tyle.

Moim zdaniem Kokosz powinien Cię wywalić na zbity pysk i zbanować.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

@up2

nie boje się, sam święty nie jestem ale sorry zero reakcji...

Mod ma obowiązek przestrzegać regulaminu a Ty go notorycznie łamiesz, masz moda to dla Ciebie jest: "hura, jestem bogiem możecie mi naskoczyć, robie co chce i mam na was wyje***e."

Jak geo i kokosz jest online jesteś aniołkiem, myśląc że my gówno możemy, lecz możemy więcej niż Ci się wydaje...

P.S. Wiem jak to być modem i kiedyś nadużywałem swojej funkcji, dostałem zawieszenie i się ogarnąłem... Ale Tobie to chyba by nic nie dało

1390144171-U592769.png

Opublikowano

wg. mnie ogolny brak kultury demonical dyskfalifikuje go jako moderatora moderator ma byc na wyzszym poziomie niz ci ktorych ma on pilnowac

Opublikowano

Macie mnie dość ?

Zróbcie temat z ankietą o wywalenie mnie i powodzenia.

A jeśli tak mi się odplacacie za harowanie do 3 w nocy z cuboidami , zalozylem najwiecej cuboidow ze wszystkich moderatorów (20+) i nikt nie miał żalu o to, że mu źle zrobiłem.

Ale jeśli wy chcecie mnie wywalić tylko dlatego, że naginam kulturę. To proszę bardzo, płakać tak jak wy nie będę.

@down

a uważasz, że jestem nie kulturalny ? Nie przeklnąłem jeszcze ani razu, nie obraziłem nikogo. Ale jeśli oni tak uważają to niech se robią jakieś ankiety.

Opublikowano

Większości modów wymykają się przekleństwa ale siebie chyba nie będą banować.Proponowałbym dopisać do regulaminu "Nadmierne używanie przekleństw ban 1 dzień"

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Mod musi spełniać wszystkie wymagania. Też nie mam Tobie nic do zarzucenia w związku z Cubami. Możesz umieć robić cuby ale być nie dojrzały psychicznie...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

to ile cuboidow zalozyles nie oznacza ze jestes madry (madry nie inteligentny) madry czlowiek dba o kulture osobista z czym ty sobie nie dajesz rady

Opublikowano

@Razmess

minimape mam owszem. działa ona na szkode serwera?

@demon

osobiście też za Tobą nie przepadam. I nie musisz odchodzić ale tylko się ogarnij.

@madmike

heh, moda nie dostałem bo mam zakaz i czekam na odpowiedz na temat jego ściągnięcia ; ).

Co do twojego ostatniego posta to Ci powiem , teraz zachowuje się jak dzieciak. Za dużo jest już chyba modem , zależy mu tylko na kasie za cuby...

@newjaa

Zgadzam się z Tobą w 100%. Pomoge Ci w tym ; P

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja tam właśnie do tego moda nic nie mam ! Raczej odwrotnie jest świetnym modem najczęściej go widzę i każdemu pomaga i może chciał zachować "śmieszną" atmosferę na serwerze mimo tego że na pewno niekiedy tobie też się to zdarzało + nie napisał żadnego przekleństwa.

reflink

Opublikowano

Ja tam właśnie do tego moda nic nie mam ! Raczej odwrotnie jest świetnym modem najczęściej go widzę i każdemu pomaga i może chciał zachować "śmieszną" atmosferę na serwerze mimo tego że na pewno niekiedy tobie też się to zdarzało + nie napisał żadnego przekleństwa.

Czy on ma być klaunem ?

Coś mi tu nie pasuje

Zawsze gdy stawiam + czy -

Czytam sygnaturkę.

Odnośnie was wyżej chłopcy.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

A co kultura osobista obowiązuje nas tylko w minecraft jest to przykład udowadniający że nie nadajesz się na moda i zachowałbyś resztki godności i sam odszedł a nie szukasz wymówek dla swoich działań

Opublikowano

Maka mowisz ze Demonical jest niedojrzaly... nie powiem kto dostal zakaz bycia kidmodem/modem.

Hrabia - sorry ale widac ze hejcisz, a i nie pisze sie posta pod postem ;>.

Co do tematu - ja tez bym nie zbanowal osoby, ktora bym niechcacy zabil a ona by wszystko przeze mnie stracila i jeszcze dostala bana.

Mysle, ze wtedy bylaby rowniez skarga na Demonicala, tym razem od strony kevina.

To, ze czasem zamiast pisac "przepraszam, jestem zajety" latwiej nam jest napisac krocej. Jakbyscie zobaczyli co sie na naszych ekranach dzieje. Oprocz tego ze kazdy pisze na czacie glownym, to jeszcze jest PW.

Dobra. Temat jak zawsze do niczego nie prowadzi, tak wiec close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...