Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kalaskaj Grifer, Ukradł Około 200 Mojej Trzciny

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo wcozraj się budowałem dosyć daleko za miastem lecz już dziś ktoś dotarł tam , zakosił mi około 200 trzciny , prawie całą plantacje i uciekł jak mnie zobaczył nie zdążyłem zrobić ss... MAm dopiero po całej akcji :/.

pijany1221 może potwierdzić jaka duża była ta plantacja

SS'y po akcji:

20110312120010.png

skąd wiedziałem że tam był? Napisał na czacie bez ! potem napisał z ! jak przybiegłem zauważył mnie i się telnął...

Troche za tą owce była trzcina posadzaona...

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Początek farmy

x: 517

z: -219

Koniec

x:555

z: -257

P.S. Kokosz przeczytaj PW odemnie , plis i odpisz albo na gg albo na pw

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Zobacz kto zaczął pierwszy , teren jest mój i pijanego , nie mam cuba tam gdyż mnie na razie nie stać : (. Może powstanie tam kiedyś miasto ; )

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up

to co się stało z resztą? ja nie ścinałem , było do o koła wody, tylko część po może górę, bo zwidów chyba nie mam i nie ścinałem nie widzialnej trzciny wcześniej ; )

Przeczytasz pw?

1390144171-U592769.png

• Dodaj nową pozycję...