Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

expienie 2 postaci na raz.

asusek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie jak mozna expic 2 postaci na raz. A mianowicie. Odpalic mu na 2 kontach i zoribc zeby na jednym caly czas samo biło a na 2 bym ja siedział i expił w pt z 2 moja postacią.

Jest jakis program?

Z gory dzikuje za odpowiedz

Pozdrawiam AsUsEk

Opublikowano

Nigdy nie włączałem 2 MU naraz ale pewnie zadziała z dwoma kontami ;D tego słabszego musiał byś mieć na tym acc na którym nie siedzisz a mocniejszego na tym koncie na którym siedzisz i nim botować ;D

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

@UP

Ku!@3 nie znasz sie to sie nie wypowiadaj... :)

@Topic

Virtual computer

Ale ...

Ten program wymaga bardzo, bardzo szybkiej maszyny

Na globalu, zapomnij

Opublikowano
Witam!

Mam pytanie jak mozna expic 2 postaci na raz. A mianowicie. Odpalic mu na 2 kontach i zoribc zeby na jednym caly czas samo biło a na 2 bym ja siedział i expił w pt z 2 moja postacią.

Jest jakis program?

Z gory dzikuje za odpowiedz

Pozdrawiam AsUsEk

wlacz mu w oknie, potem wlacz i ustaw jakiegos bota

teraz kliknij PPM na main.exe potem uruchom jako, wybierz "administrator"

otworzy Ci sie 2 mu

teraz podejdz do postaci na ktorej jest bot, daj jej party, przelacz okno,zaakceptuj i mozesz grac na 2 kontach jednoczesnie

Opublikowano

nie gram na globalu i mam Viste 4gb ram 2x3ghz procesor. do rzeczy nie moge 2 razy otworzyc;/ biore uruchom jako administrator i nic.

pozdro

Opublikowano

apropo kilku postaci jednoczesnie na globalu, jest w norii na serv 1 koles ktory ma ksywe Zhu i ma 10 postaci na raz wlaczonych ^^ w jakis sposob to zrobil, bo nie sadze zeby kazda byla z innego kompa ....

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

banner1.gif

Opublikowano

apropo kilku postaci jednoczesnie na globalu, jest w norii na serv 1 koles ktory ma ksywe Zhu i ma 10 postaci na raz wlaczonych ^^ w jakis sposob to zrobil, bo nie sadze zeby kazda byla z innego kompa ....

włąsnie tez nad tym myslales zna moze ktos odpowiedz??

Opublikowano

Mi nie działa

Jeżeli myślisz, że jesteś mądry to źle myślisz, jeżeli myślisz, że nie jesteś mądry to jesteś mądrzejszy niż myślisz.

Sposób na Vip Hacka

1. Skocz z balkonu.

2. Kup kota.

3. Zjedź z dziesiątego piętra gołą dupą na brzytwie i jajami hamuj na zakrętach.

4. Biegaj tak wokoło słupa żeby z przody była dupa.

5. Tak szybko zamknij szufladę na klucz aby go jeszcze do niej schować.

6. Złap komara za lewe jajo prawą ręką nad lewym uchem w rękawicach bokserskich.

7. Załóż hełm na lewą stronę.

8. Puść pawia przez słomkę.

9. Naciśnij F13.

10.Walnij głową w kaloryfer.

Opublikowano

nie wiem jak na globie dawno nie gralem ale na kazdym privie wiec na globe pewno tez jakos by sie dało...

wystarczyło zrobic nowego użytkownika i właczałem 5okienek na jednym pulpicie... 4 zminimalizowałem na 5 gralem....

oczywscie postacie musisz miec na osobnym koncie MU a nie na tym samym ;P ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...