Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kultura Modów ;)

Master Flow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potwierdzam na wszelką sugestię że mogliby więcej robić to od razu strach ból i zgrzytanie zębów modzi są leniwi nie ma co ukrywać.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Kultura modów, dobra nazwa tematu.

Demonic, uważaj bo tylko potwierdzasz fakty.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Hrabia smieszny jesteś

Demonical zapierdala z cubami cały czas

I jest to jedyne co robi. A kto zadba o kulture na serwerze? ja? ty? hmm? nie! demonical bo od tego on tam jest

Opublikowano

Ale nie pomjyslales ze nie kazdy ma podzielna uwage? Jesli zaklada Cuba, to poprostu nie patrzy na czat, wiec jak ma go pilnowac? Pomysl pierw czasem ;]

xJustMe.png

Opublikowano

Ale nie pomjyslales ze nie kazdy ma podzielna uwage? Jesli zaklada Cuba, to poprostu nie patrzy na czat, wiec jak ma go pilnowac? Pomysl pierw czasem ;]

Tak, zakłada cuby 24/7 bo to jego życie.

Mądre stwierdzenie .

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

@newja

Ale czy ja mowie ze 24/7 T.T

Czytaj ze zrozumieniem. Jezeli zakladal w danym momencie cuba to nie patrzyl na czat, wiec go nie pilnowal. Proste? Jesli nie rozumiesz to zapytaj mamy o co chodzi.

xJustMe.png

Opublikowano

Pisze to co musze i wtedy kiedy musze, spojrz ze ja zalozylem konto o wiele wczesniej od ciebie, i zobacz ze wiele moich postow (praktycznie 80) to jest z tematu minecrafta, gdy pomagalem komus, albo z dziali servera MPC gdzie probowalem wyreczyc modow, adminow lub innych takich gdy ktos pytal o glupoty.

Po za tym nie musze ci sie tlumaczyc co robie, jak robie i ile mam lat ;] To czy jestes dojrzaly czy nie to powiem krotko. Wali mnie to. Bylebys nie spamil na forum tak jak robisz to teraz (chodzi mi o off top)

Zaraz napiszesz ze znow jestem dzieckiem - masz racje bo kazdy nim jest, chociaz w malej czesci, lecz zauwaz czy napisalem chociaz raz "Zbanujcie tego grzyba bo nie umje zakuadaci kubuf!!@!!!!#!@!@#$$!@#!!" ??

Staralem sie non stop wyjasnic ze klotnie nie maja sensu ;] Tak jak juz pisalem:

Nasze posty nie zmienia decyzji Geoninga.

xJustMe.png

Opublikowano

Hrabia jak by pilnowal kultury to bys napierdalal ze cubów nie zaklada...

Wcale nie mod musi zachowac proporcje pracy i wykonywac kazde zadanie wlasnie musi miec podzielna uwage

A wy chyba nie potraficie czytac:

naScreenie widac jak toxing mowi do gracza spadowa kiedy on go o cos prosi o to sie rozchodzi

Opublikowano

A ja podsumuje. Nie podobaja Wam sie modkowie? Kupcie premium i leciec do CTSG na serwa. Lazimy za Wami, zakladamy cuby, a Wy traktujecie nas jak "obiekty do uslug".

Temat close.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...