Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cuboid Na Zamek

Xau

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Witam, niedawno wybudowałem duży obiekt o wymiarach ok. 60x60, i czy mógłbym dostać cuboida na niego?

W zamku będą mogli budować się tylko zaufani ludzie- czyli większość to moi kumple.

Tutaj są ssy, zamek w chwili obecnej jest w budowie-są gotowe jedynie mury, oraz grunt.

2011-03-12_101128.png

Weteran
Opublikowano

Tak ja pisałem, zamek jest przeznaczony do celów publicznych-nie będę nikogo z niego wyganiać, ale będą w nim mogli się tylko budować zaufani ludzie

+ wstawiam świeże ssy (widok z bramy głównej)

2011-03-12_225009.png

2011-03-12_225515.png

Opublikowano

Jesli dostaniesz na niego cuboida zawsze mozesz poprosic moda zeby danemu graczowi na Twoim terenie przydzielic jakis kawalek ziemi, wiec bez problemu mozesz tam zrobic takie mini-miasteczko. Nie spamujcie juz tu, tylko czekamy na decyzje Geo ;>

Opublikowano

Nie. Mam swoje życie prywatne. długość*szerokość*110euro = cena

Tak przy okazji, nie musicie mnie prosić o pozwolenie, ważne by moderator sprawdził czy taki obiekt jest troche dalej od spawnu i czy zapłacił odpowiednią cene.

Weteran
Opublikowano

bez przesady ale 396k euro to trochę dużo, to ma być przecież przeznaczone dla ludzi a nie tylko dla mnie...

Opublikowano

Zauwaz, ze mozesz od ludzi pobierac czynsz badz cuboidy moga kosztowac troche drozej, i ta drozsza czesc bd szla do Ciebie ; ).

Cuboida zaloze gdy dostane nowa klawiature do PC.

Weteran
Opublikowano

Już założył mi cuboida Demonical, trochę to kosztowało ale ważne że jest, i bardzo mu dziękuje za to:D

Opublikowano

Ok. Tak wiec jak bedziesz chcial komus wynajac miejsce, to napisz do moda zeby przypisal /region setparent na dany teren. A najlepiej jak to bede robic ja ;d.

No ale wszystko jest, wiec close ; ).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...