Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plszakalp

demonic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to były żarty że to pisałem omg nie skumałeś tego? po 2 beta miała tydzień więc co w tym takiego że miałem eq z diamentów?

ps dot tego że się niby przyznałem szkode że nie ujełeś tego jak napisałem chwilkę później żart

Opublikowano

To było trzeba nie żartować, skąd niby teraz mam wiedzieć, że ty żartowałeś czy nie ?

@down

tam jest data zrobienia screena

Weteran
Opublikowano

Wiem że nie powinienem tu pisać, ale muszę to zrobić...

po 1. nie miałem domku z diamentów, to był domek kogoś innego w którym po prostu często przebywałem ponieważ nie wybudowałem swojego(oczywiście gospodarz mi na to pozwolił).

po 2. to ty miałeś domek z lapis lazuil i złota(z tym złotem nie jestem pewien).

po 3. cała zbroje zrobiłeś najprawdopodobniej w tym samym dniu co rozpoczęła się beta, ss był zrobiony drugiego dnia dlatego że wcześniej jakoś nie miałem ochoty tego ci robić.

po 4. zrobiłem pseudo ankietę a czacie która wyglądała mniej więcej tak - "kto sadzi że plszakalpl ma xraya *ten łapka do góry*" prawie wszyscy na serwerze potwierdzili to że masz xaraya.

po 5. wystarczająco już się poniżyłeś, już lepiej nic nie pisz...

po 6. kup sobie słownik.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...