Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałem was spytać co sądzicie o dodaniu poddziału w którym Ci którzy z niewiadomych nam powodów nie chcą uczyć się AutoIt mieliby możliwość napisać jakiego bota i do jakiej gry potrzebują, oferując tym samym nagrodę pieniężną dla osoby która zdoła zadaniu napisania takiegoż bota smile.gif

Dla nas byłaby to okazja do "wypłynięcia" na forum, a dla nich do opróżnienia swoich skarbonek, portfeli biggrin.gif

Co do wypłacania pieniędzy to wystarczy napisać jakiś stosowny regulamin wink.gif

To jak będzie?

stop1.png

pierdl szysko, fotographój tap madl!

Opublikowano

Ty naprawdę myślisz, że któryś z tych, zaraz jak to szło? Aha mam... Czy ty myślisz, że "ci którzy z niewiadomych nam powodów nie chcą uczyć się AutoIt" zapłacą Ci chociaż 5zł na bota, żebyś na piwo miał o.O Mam codziennie po 1-2 wiadomości "3i tY n@p1$Z3sZ M1 BoTkA dO pLeMiOn3K?//??/?/". Na pytanie ile za niego dają, zaczynają mnie wyzywać od zasranych frajerów, którzy się nie chcą dzielić wiedzą z innymi :D A ja im pisze tutki...

Opublikowano

żeby jeszcze normalnie pisali jak ludzie, ale pseudo pokemonów czy dzieci neo nie warto tolerować nawet odpisując im nie , mam jednego fana przynajmniej raz w tygodniu nudzi o bota do lockerz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@UP, tylko wymień mi nick choćby jednego trolla, który poprosi o bota tam a nie tu...

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

To będzie tak że nie ma chętnych żeby płacić za boty:P po to są te fora żeby mieć za free,

płacić to można za już istniejące boty...

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

To będzie tak że nie ma chętnych żeby płacić za boty:P po to są te fora żeby mieć za free,

płacić to można za już istniejące boty...

Od tego to są cracki, przecież to MPC -,-

za duża sygnatura

Opublikowano

lokuxd sprawa ma się tutaj inaczej, to moje zwlekanie to próby obejścia hsa, którego nie da się obejść. On chce bota, który będzie mu w 4Story grał w papier kamień nożyce.

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

Jeśli tak jak pisałeś na pw to go nie obszedłeś.

zmarzniętego truchła

...

• Dodaj nową pozycję...