Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pijany1221

pijany1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Nie jaki Gracz SpitFirePL oskarżył mnie nie wiadomo o co (powodu nie podał) jedyne co powiedział to że dopilnuje abym tu już nie grał.

Podał mi link do jakiegoś filmiku (

) i nie wiem co on ma znaczyć, zapewne jest to filmik z beta testów na których nawet nie grałem, byłem tam obecny pod nickiem ElBrowaro gdyż ktoś zrobił konto pijany1221 przede mną.

a teraz na oficjalnym serwerze to że ja i Mąka wpadliśmy do jaskini i zrobiliśmy do niej dojście (przerobiliśmy ją na swoją kopalnie) ma świadczyć o mojej winie ? SpitFirePL (nie znam nicku na forum) powiedziałeś że udowodnisz że niby jestem żałosny ? prosze bardzo udowodni to teraz i tutaj ... twój filmik świadczy o tym że ty znasz sprawce (właściciela konta pijany1221 (na beta testach rzecz jasna)) bo to mało prawdopodobne znaleść sięw tym miejscu o tym czasie i to odrazu z włączonym programem do nagrywania ... .

Pytanie moje do Geo i Kokosza, czy mam bana czy nie ? jeśli mam to na ile ?

PS : po wyjaśnieniu całej sprawy prosze skasować temat

Opublikowano

Nie mówiłem że ma WH, nie banowałem go.

Na becie Pijany1221 czy jakoś tak rozwalił mi cały system z kabli, nad którym się bawiłem cały dzień, poza tym kradł innym przedmioty oraz niszczył domy. Jako że nie było wtedy żadnego moda na serwie, to wywinął się od bana.

@Down

A ja mówię o "Pijanym1221", taki masz nick na forum i teraźniejszym serwie MPC, to dlaczego miałbym myśleć że na becie to był ktoś inny?

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

zauważ że ja na Becie grałem pod nickiem ElBrowaro (spytaj się Geo). WIęc niby jak ci mogłem niszczyć? ponad to na becie na koncie ElBrowaro byłem tylko raz (dzisiaj z rana) (nie licząc dzisiaj o 15 jakoś (ale to z rozpędu pomyliłem SP z MP)).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...