Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Menester

qps666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

X-Ray...

Takiego szczęścia nawet zwycięzcy w Toto Lotka nie mają.

zakręty, opady. Od razu widać -,-

Tylko mam małe watpliwości przez te pochodnie.

Opublikowano

1. W 0.26 widać jakąś jaskinię, a ja nie robiłem żadnej jaskini, więc prawdopodobnie dlatego oskarżono mnie o x-ray

2. Wszystko jest przecież OK, ja tu wszystko widzę, i jeżeli otrzymam unban'a na 5min, zrobię filmik i udowodnię, że ja tu widzę wszystko bez "Latarni"

3. Mówisz o jakimś korytarzu, a sam chodzisz w miejsca, w których ja nie byłem.

4. Kopalnia została zrobiona uczciwie, bez xray-a (Nie wiem nawet do końca do czego on służy, gdyż w Minecraft'a gram legalnie, tylko z modami, choć się domyślam)

5. ViruS niby potwierdził, że to x-ray, a poszedł max. 20 klocków po oświetlonym korytarzu.

6. Nawiązując do pkt'u 1. Nigdy od 19.45 nie wszedłem do żadnej jaskini! (W połowie zejścia od wejścia jest jaskinia, nie zwiedzona, czekała na okazję, gdyż było tam żelazo)

To Tyle.

@UP

Tak, kopalnia jest zakręcona, gdyż chciałem ją zrobić spiralną, jednakże śpieszyło mi się, aby dostać cuboida, więc po prostu kopałem jak leci, raz korytrz, raz dziura 4x4, korzytarz, dziura 6x6 itd.

@Edit

Nie wiem dlaczego, ale na forum także mnie zbanowano, dlatego piszę z tego konta.

@Edit

Wyjaśnione z administratorem, znów mogę wchodzić na Menester'a

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...