Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem sobie na combat arms eu. Przyznaje się bez bicia,że hackowałem ale na gordonie i to tak niezauważalnie (aż do teraz) używałem tylko boxów żaadko speed hacka na +1 (niech to będzie dla was przestrogą). Hackowałem do momoentu kiedy gordon wprowadził ograniczenie (70postów) czyli jakiś miesiąc temu. Później grałem bez żadnych hacków. No i tu niespodzianka w środę 2 marca BAN`ik. Troche się wkurzyłem bo miałem wysoki lvl itemy pokupowane na 3 miesiace, L96a na perma na szczęście nie kupowałem NX. Także napisałem im tekst następującej treści :

Hello, i write this E-mail, because i get a permament ban for hacking. I never hacked and I never will, its true that some people call me hacker and may report me but its just not true, however I paid much attention to the game and spent quite lot of time with it, I have more gp, snipers for pernament, good equipment, Kalika case in inbox (validity too today), I have more freinds who can certify than I do not hack (I just play good and on this account play too my brothers [he play little worse]), I have this account from august i played almost everday and i have more gp and lvl SGM3 (almost4), i planed buy NX in 2LT, so please if you can unban my account. Thank you. Yours faithfully [nick z gry].

Po tygodniu z nawiązką otrzymałem odpowiedź :

Greetings [nick z gry],

We truly appreciate your continuous participation and support for Combat Arms Europe.

We have read your email of inquiry that you have submitted to us regarding matters of your ingame issue.

We are sorry for the inconvenience that you are experiencing. The reason behind your banning is that you were caught using

12.exe on March 1, 2011 at exactly 6:50 PM. Such violation is subject to a permanent ban as stated in the game's Code of Conduct. We would

like to remind you that the owners of the account will be held responsible for every actions made on their account.

For more information, please visit our website at:

http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Main.

Thank you very much for understanding.

Combat Arms Europe Customer Support

Ja z swoim kulejącym angielskim zrozumiałem mniej więcej tyle,

że 1 marcao 6.50 popołudniu ( nie wiem hackowałem..., przekroczyłem jakieś uprawnienia...??) Ale ja dam sobie głowę uciąć, że 1 marca nie hackowałem także prosze o objaśnienie mi powyższego tekstu i nawet nie dajacą nadzieii pomoc (a nóżsięuda.. B) )

I proszę o + ( zwróćcie uwagę nie napisałem daj bo daj to mówi taki jeden Chiński sprzedawca jaj)heh wiem śmieszne to to nie było (ale za to jakie zabawne)

tak więc podarój mi + bo jak głosi stare porzekadło

"Kto nie da mivosz`owi plusa ten tak tak wyjdzie na fajfusa"

Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie już na świecie. A skurwysyny będą zawsze.

Opublikowano

Mówią,że zostałeś złapany i to wystarczający powód.

PS.Ja na starym koncie, 1lt5 hackowalem do ssg1, potem odstawiłem hacki. I potem ban,że pół roku temu używałem hacków.

Nic, rób nowe konto. Żyje się dalej. Jest event, może cos ciekawego ci dropnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...