Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Animal Weapons

grochu21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niezłe ale jak to warrock takie aktualizacje bd bardzo wolno szły może w przyszłym roku ale dam +

23997738383088091601.png

Pomogłem daj _+_ i bd happy ;]

Opublikowano

Grochu został odpowiednio nagrodzony za multi posting..

Na przyszłość będziesz wiedział jak mniemam do czego służy opcja edytuj..

1373662483-U83583.png

Opublikowano

te animal bronie to one są u nas ale normal bez zadnych zdobień bo ta wyrzutnia rakiet byla w MP i ta snajperka WA tez byla w MP, a xm8 jest.

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Heh taa ciekawe kiedy dodadzą te mapy, Chapter 3 itp. Ale tak szczerze to ja jednak wole tego naszego International niz Koreana. Jakoś mi się dziwnie gra. Nie to samo

snikersproject1.png
Opublikowano

a wiec dla tych co wierzą w te animal bronie : no to tak u nas np nie było jeszcze jakoś nigdy aks 74u w lucky shocie a u nich było. xm8 wa2000 i m202a1 są tylko i wyłącznie za G1! nierozmarzajcie sie za bardzo przecież K2 bardziej zależy na naszej kasie niż rozrywce więc...

Opublikowano

@up UWIERZ MI, NIE BĘDZIE!!! w koreancu all jest za darmo oprócz pxów! wiec u nas raczej nie będzie bo u nas all za kase jest!

Opublikowano

@up to powodzenia nawet nie dasz rady założyć konta a co do tego jeszcze ogarnąć te laggi? uhhh...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...