Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta San Andreas : Gta Iv Mod

DonMateo07PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciał bym pograć w GTA IV tylko że jest problem, mianowicie mam za słabego kompa. GTA San Andreas chodzi mi na najwyższych efektach bardzo płynnie, więc chciał bym, moda do San Andreas, który:

-Dodaje Liberty City najlepiej z GTA IV, nie za bardzo mi pasuje to Liberty z GTA 3, bo jest mniejsze i gorsze

-Zmienia HUD, oraz mini mapę na tą z GTA IV

-Poprawia nieco grafikę

-Dodaje możliwość wchodzenia do budynków takich jak: Burger Shot (także tekstury z gta IV), Pizza Stack, Cluckin Bell, domy, szpitale, komisariaty i innych ważnych budynków bez markera, tylko tak jak w gta 4.

-Powoduje że samochodu, postawione na parkingu nie znikają nawet po wyjściu z gry

-Misje nie są konieczne, nie zależy mi za bardzo na nich

-Mody cleo, które upodobnią San Andreas do GTA IV np.Chowanie się za murem, wypadanie przez szybę itp.

-Animacje z GTA IV

-I wiele innych upodobnień do GTA IV

Zależy mi bardzo na takim modzie. Jeśli ktoś posiada taki mod, lub link do niego to niech napisze na forum lub na [email protected]. Jeśli nikt jeszcze nie stworzył takiego moda to warto by było go zrobić :D Jeśli ktoś pomoże + gwarantowany. Dodatkowy kontakt na skype DonMateo07PL. Z góry dzięki!

Opublikowano

Aha zapomniałem dodać, że zależy mi na możliwości oglądania TV oraz możliwość korzystania z internetu w kafejkach lub w domu, chociaż wiem że to się nie uda :/

Gość MarcinnekxDD
Opublikowano

Kiedyś słyszałem o takim modzie ale czy on istnieje to nie wiem.Jeśli znajdę dam ci link :P

Opublikowano

Strzelałbym na stronę xxxxxx.xxx (Podam Ci w komentarzach)

Tam znajdziesz wszystko do moddingu GTA SA->GTA IV :)

Opublikowano

Strzelałbym na stronę xxxxxx.xxx (Podam Ci w komentarzach)

Tam znajdziesz wszystko do moddingu GTA SA->GTA IV :)

Wybacz, ale cię nie zrozumiałem niema strony xxxxxx.xxx :D

Gość MarcinnekxDD
Opublikowano

Mu chodziło o to że nie podał tutaj strony tylko w Twoim profilu w komentarzach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...