Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, posiadam postać 76lvl i tam jest około 100kk i teraz tak :

Nie chce mi się włączać FB na noc ;x bo po 2-3h wyskakuje błąd ;p

I teraz moje pytanie :

W co zainwestować te 100kk żeby zarobić? :P Może marmury poli lub coś :P

ZBIERAM MINUSY

:D

Opublikowano

or no raczej watpie zebys zainwestowal w cos :( teraz 1kkk 10 zl na allegro okolo wiec najtansze marmury po 50 do 80kk stoja :/ kup se 1kkk na allegro i spokoj :D

Nie bądź skąpy, szarpnij się na plusa dla mnie :D

Opublikowano

Zainwestuj w dropa, nadrop fajnych broni na 30 lvl (min. 30% sr/15%um) i będziesz na plusie, jeśli chodzi o stały szybki zarobek, to się nie orientuję, nie gram na PL.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

or no raczej watpie zebys zainwestowal w cos :( teraz 1kkk 10 zl na allegro okolo wiec najtansze marmury po 50 do 80kk stoja :/ kup se 1kkk na allegro i spokoj :D

teraz 1kkk kosztuje już 5,80zł od pewnych sprzedawców więc za około 10zł kupi 2kkk ale za to też nie na szaleje aczkolwiek możesz kupić sobie z 1kkk i tak ja pisales kupować tańsze rzeczy i sellac drożej lub pokupić zbroje 61 i robić w DT

Opublikowano

Teraz gra na PL straciła sens, nic tylko Yang na allegro, jak braknie to Yang na allegro jak braknie to Yang na Allegro i tak w pętelce. Więc ja to bym radził ci skończyć z metinem, lub znaleźć dobrego "dilera" Yangów ;P

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

kup eq pod grote [ chociaż za 100kk nie kupisz wystrzałowego eq ] w takim razie dobij 80 lv w v2 ( zarób z 5kkk + i wtedy pomyśl o grocie

Opublikowano

Odpowiedź na pytanie: Co Dalej?

A więc: Wydaj na dobre eQ, ponieważ może ktoś ci ukraść yangi a eQ schowasz do magazynu...

A teraz moje pytanko:

Jak używasz FishBota, że nie wykrywa ci go HackShield oraz jakiego używasz MarcoPolo?

Witajcie!

1300806889-U315620.gif

Nie lubię Placków ale lubię +Y

Opublikowano

Moim zdaniem gra na PL to jeden wielki obłęd poniewaz wszystko kreci sie wokolo allego, jeszcze torche a sumy 100kk beda wyrzucane przez graczy na ziemie... Osobiście polecam gre na privie. A co do pytania to mysle ze warto zainwestowac w dropa bo po wbiciu 30lvl bedziesz mógł postawic jedna postac wiecej ;p

Opublikowano

a ja inaczej niz wszyscy polecam sprzedac konto i zagrac na Metin2.Us albo .Sg Pozdrawiam

ani2yg3ag5.gif

prosperion_20752_9.png