Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Epickie Rzeczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na poczatek chce napisac, czy wam to wytlumacze dobrze xD

Ok, to do rzeczy. Jak chce dodac cos epickiego, to musze sie bawic w to zeby np rozpakowac item_proto , .exe itp a potem wpakowac od nowa itp. czy moge odrazu dodac Query i wgrac jakies pliki do folderu Pack w moim cliencie?

___________________________________________________________________________________________________

Nie Badz Pajac, Daj Plusika! +

Opublikowano

Robisz tak jak w tutorialach. Możesz oczywiście wgrać od razu gotowce, jeżeli są one dostępne. Jednak ja wolę tą pierwszą opcję, podaną przez ciebie. Przynajmniej nic niechcący nie zniknie.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Robisz tak jak w tutorialach. Możesz oczywiście wgrać od razu gotowce, jeżeli są one dostępne. Jednak ja wolę tą pierwszą opcję, podaną przez ciebie. Przynajmniej nic niechcący nie zniknie.

Tylko nie wiem jak to zrobic, nie moge tego ogarnac ;/ Wytlumaczycie mi to powoli ;|

Opublikowano

Aha , i jeszcze jedno! Dajcie linka do gotowcow Zbroi Szmaragdowych itp. ( Chodzi o te nowe hwangi itp ) i moze eq smoka. ;)

Bylbym Bardzo Wdzieczy!

Opublikowano

Używaj opcji edytuj.

Żeby rozpakować pliki używasz np. file extractora.

To jest ukryta treść, proszę

Wypakowanie.xml używasz do wypakowywania plików, a utworzony po tej operacji Rootpackgen.xml służy do pakowania, są tam wpisy, które kiedy coś wrzucisz do Source, musisz także je dodać, bo inaczej ci nie spakuje ich.

Zbroje:

Eq smoka:

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

moge uzyc ze stronki metin2mod.tk 'Nowe Zbroje' i bede widzial szmaragdy?

Niech ktos mi da Query na szmaragdy, na wszystkie postacie! Bylbym wdzieczny :rolleyes: :rolleyes:

Opublikowano

moge uzyc ze stronki metin2mod.tk 'Nowe Zbroje' i bede widzial szmaragdy?

Niech ktos mi da Query na szmaragdy, na wszystkie postacie! Bylbym wdzieczny :rolleyes: :rolleyes:

Przecież ci dałam u góry tematy, w nich je masz.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Przecież ci dałam u góry tematy, w nich je masz.

Chodzi mi o to ze jak sciagnalem 'Nowe Zbroje' z metin2mod.tk, to czy bede widzial szmaragdy? i tylko query mam wkleic?