Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

( Pomocy !) D3D Error Cannot Input

CODER_BEST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pewnie nie którzy wiedzą miałem format kompa i na nowo instalowałem c++ , SDK . odpaliłem swojego cheata D3D w c++ zaktualizowałem adresy a tu error za cholerę nie wiem o co może chodzić niech ktoś pomoże.

To jest ukryta treść, proszę

nie może czegoś otworzyć ale czego i ewentualnie jak mam to zaaplikować ??

dzięki za wszelką pomoc

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

mdle32.obj

hmm...

zrób rebuild

kojarze że do detourów jest też dodawany mdle32.obj jak po rebild nie będzie dobrze to z googli wyszukaj mdl32.obj i dodaj do projektu

1365881062-U68160.png

Opublikowano

ZROBIŁEM I nie pomogło poszukam teraz w google.. ale przezd formatem takiego czegoś nie miałem

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

skoro robiłeś formata

to pewnie w c++ jeszcze nic nie zmieniałeś?

ustaw z unicode na 'multibyte' (chyba nic nie pomieszałem?)

ew. użyj; "warning disable"

Hejo

Opublikowano

już jest ok nie ma errora ale odpalam WR widzę hacka włączam opcje a one wcale nie działają crasha też nie ma jak je włączam !!!!! co jest kurna ???? ktoś wie ??? adresy mam dobre !!!

Opublikowano

wszystko mam przeciesz już robiłem D3D i to ile razy!!!!!! ale teraz coś nie działa nie wiem dlaczego , nie mam samych buttonów !!!!!!!

Opublikowano

do geo @@

no i co zrobię własny projekt a potem jak mam dodać te wszystkie inne foldery z adresami z base z color ??? jak mam to zrobić bo w 2010 c++ jakoś jest inaczej niż w c++ 2008 odpisz

do hacker @

już ściągnąłem ten plik wcześniej i do dałem w do projektu wszystko sie skompilowało . hacka w grze widzę ale żedne opcje nie chcą działać !!!!! siedzę teraz nad tym i nic nie mogę dojść

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...