Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bardzo Niskie Fps W Windows 7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W każdej grze na Windows 7 mam bardzo niskie FPS.W Codzie Modern Warfare 2 jest to 1-15FPS na początku 1 misji(tej po tej treningowej) i na najwyższych i na najniższych graficznych w Codzie Black Ops jest to max 13 na low w miejsach gdzie wystarczy kliknąć F by zjechać na linie.W grach MMO takich jak Runes Of Magic,CS 1.6,Combat Arms rzeczywiście widać wydajność mojego sprzętu w porównaniu ze starym lecz daje głowę że jak kolega znowu pożyczył by mi Wiedźmina który chodził na starym komputerze na średnich tu by były same ściny na najniższych choć komputer dużo lepszy.Nie wiem dlaczego tak się dzieje mój komputer to:

AMD Athlon II X4 640 Processor 3.00GHz

4,00 GB Ram(dostępne 3,75 GB)

64-bitowy tryb systemu

AMD 760G-karta graficzna(nie wiem ile ona ma GB ale chyba 1)

Więc nie wiem czemu gry tak ścinają macie może jakąś poradę?

Jeśli nie prosił bym chociaż o sterowniki do mojej karty graficznej bo nie miałem wgrywanych innych niż te co były od razu(możliwe że to przez ten problem lecz nie mogę znaleźć jakich kol wiek sterowników)

Mam DirectX 11

Cięło też w Two Worlds na Max choć wymagania dużo mniejsze(pierwsza część Two Worlds)Cięło też nieprzyjemnie na filmikach w Paraworld oraz klatkowało w grze często

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...