Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy Da Się Zagrać Na Wirtualnym Systemie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Win 7 i jak wiadomo ciężko jest z uruchomieniem na tym systemie haków, wiadomo jest opcja zainstalować Xp ale nie chce mi się przełanczać systemy i wpadłem na pomysł aby odpalić go na wirtualnej maszynie instalując tam Xp. Próbowałem na VirtualBox no i niestety sie nie udało :( ale gdzies sie dowiedziałem że jest opcja na VMware player, czy komus to się udało?

Za pomoc polecą + :) Z góry dzięki:)

Opublikowano

Powiem tak: Jak chcesz tak grac to kup dedyka ;D w Wirtualnym pulpitem ;D Ale dobra jesli chodi o ten program to bodajże on ci dzieli komputer na Wirtualne maszyny (VPS) tak ?? Jesli tak to powinno dać rade ale daj zestawienie swojej machiny ;D To powiem na oko jak powinno to dzialac choc w sumie to wszystko dzieje się lokalnie ;D Wiec nie powinno byc problemow ;D A pro po hakow to wydaje mi sie ze jakos sie da na WIN7 :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam Win 7 i jak wiadomo ciężko jest z uruchomieniem na tym systemie haków, wiadomo jest opcja zainstalować Xp ale nie chce mi się przełanczać systemy i wpadłem na pomysł aby odpalić go na wirtualnej maszynie instalując tam Xp. Próbowałem na VirtualBox no i niestety sie nie udało :( ale gdzies sie dowiedziałem że jest opcja na VMware player, czy komus to się udało?

Za pomoc polecą + :) Z góry dzięki:)

Dziwi mnie fakt że nie udało Ci się na Wirtualnej maszynie na XP odpalić ;O

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Niektórzy mówią że na oko to chłop w szpitalu umarł:P a tak na poważnie to głównie chodzi mi o to czy komuś się udało odpalić metka przez wirtualny system a jesli tak to przez jaki - chodzi o fakty. Na oko mogło by sie wydawać że da rade ale niestety, jesli chodzi o VirtualBox to on niestety nie korzysta z grafiki fizycznej tylko ma swoją która nie obsługuje 3D.:(