Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Dzisiaj mam dla was spolszczenie do minecraft działające na 100% przetłumaczone w 100% przeze mnie.

Instrukcja obslugi:

1) otworz plik minecraft.jar programem winrar

2) sciagniety plik wklej do folderu minecraft.jar/lang i zastap z istniejacym plikiem.

Tlumaczone przeze mnie.

plik:

To jest ukryta treść, proszę

skan:

To jest ukryta treść, proszę

Miłej zabawy!

PS: jeśli potrzebujesz tekst do przetłumaczenia jakiś pisz na PW mogę tłumaczyć teksty z angielskiego na polski.

UWAGA!!! z przyczyn technicznych nie dalo sie spolszczyc menu w grze pod przyciskiem escape ale mysle ze to niewielka niedogodnosc.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

A moze niektorym przyda sie nowsze i tlumaczone przez czlowieka a nie translator z calym szacunkiem ale w tym krzysztofa bylo kilka bledow merytorycznych.

Opublikowano

nie mozliwe to nie moje spolszczenie

1. innym dziala.

2. nie ingeruje w pliki niezbedne do dzialania gry.

macie jakies mody i to one wam psuja

Opublikowano

Nie mam modów ani texture pack i nie działa ;)

@Edit dałeś link gdzie można to usunąć i jakiś idiota usunął ;) Zrób reup.

1298398982-U170772.png

Wykonanie TamiS

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nie zamkniecie mi mordy.

Opublikowano

#12 @hrabia12

Nie rozbrajaj mnie chłopie. Zrobiłeś spolszczenie jak już gdzieś pisałem do swojego clienta i ew. wersji crackowanej a teraz się kłócisz że mają porypanego clienta bo akurat twoje sposzczenie musi działać. o.O Spolszczenie jakie ja zrobiłem lub Krzysztofa jest uniwersalne (moje w ok 95% a krzysztowy nie testowałem lecz piszę to na opinii znajomych którzy się ty pobawili). Takie jest moje zdanie lecz ty nie umiesz przyjąć krytyki, a twoje przekonania o twojej wyższości nad resztą tego forum jest żenujące. Podpiąć pod tę wypowiedź mogę to iż jak dałem ci do znaku że się nieco pomyliłeś to zaliczyłem 12 minusów z twojej strony.

9obpmnjr.png

Opublikowano

#12 @hrabia12

Nie rozbrajaj mnie chłopie. Zrobiłeś spolszczenie jak już gdzieś pisałem do swojego clienta i ew. wersji crackowanej a teraz się kłócisz że mają porypanego clienta bo akurat twoje sposzczenie musi działać. o.O Spolszczenie jakie ja zrobiłem lub Krzysztofa jest uniwersalne (moje w ok 95% a krzysztowy nie testowałem lecz piszę to na opinii znajomych którzy się ty pobawili). Takie jest moje zdanie lecz ty nie umiesz przyjąć krytyki, a twoje przekonania o twojej wyższości nad resztą tego forum jest żenujące. Podpiąć pod tę wypowiedź mogę to iż jak dałem ci do znaku że się nieco pomyliłeś to zaliczyłem 12 minusów z twojej strony.

nie dalem ci ani 1 minusa bo mam cie gleboko w d***ie naprawde nie bede oceniac twoich wypowiedzi a uwazam ze moje spolszczenie jest lepsze bo jest tlumaczone przeze mnie , osobe znajaca perfekcyjnie jezyk angielski. a nie jak to napisales o swoim

sklejałem, wycinałem, poprawiałem

posklejac tekst w notatniku to potrafi nawet dziecko 8-letnie

przetlumaczyc calej gry... coz ty bys nie dal rady

PS

nie uwazam sie za lepszego od ludzi na forum... uwazam sie lepszy od ciebie.

btw. moda bym prosil o zrobienie cos bo zkumeku definitywnie robi multiaccount tylko po to zeby mi psuc reputacje

a tak poza tym widzialem tylko 1 temat zkumeku a reszta z jego marnych 88 postow to posty w moich tematach reklamujace jego tematy albo krytykujace moja prace