Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co SąDzicie O Banach Za Aola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj Board napisał takie coś :

Dodatkowe wyjaśnienia:

Post nie jest kierowany do graczy, którzy logując się do sieci internet mają dynamicznie przyznawany adres IP (np neostrada) tylko do tych, którzy po zalogowaniu się do sieci internet, używają dodatkowego oprogramowania aby przekierować cały ruch ze swojego komputera przez kolejny serwer (zlokalizowany najczęściej w USA) - zmieniający ponownie adres IP (niezależnie od adresu IP przyznawanego przez dostawcę internetowego).

Poza blokadami na same konta nałożonymi przez GF, można spodziewać się: omyłkowego zakwalifikowania konta w grze jako należącego do sieci farmbotów, które korzystają z takiego samego adresu IP (w takiej sytuacji wystarczy się odwołać do supportu aby uzyskać unbana) lub blokadą czasową do wszystkich usług świadczonych przez GF (strona www, forum, inne gry).

Chiał bym sie spytać czy będą bany za używanie Aola (Darmowe Sm) ?

Troche tego używałem narobilem z 400 SM i boje się o swoje konto

Jeśli ktoś dostał bana to proszę napisać

Opublikowano

nie dostaniesz bana za AOLA uwierz mi ; ) . Sam to robię i jeszcze jakoś bana nie dostałem więc luzzz. Bana dostaniesz za cheaty takie jak FishBot .

Opublikowano

nie dostaniesz bana za AOLA uwierz mi ; ) . Sam to robię i jeszcze jakoś bana nie dostałem więc luzzz. Bana dostaniesz za cheaty takie jak FishBot .

Wiele ludzi korzystalo z AOLA ale te bany maja dopiero byc nalozone tak wiec nic nie wiadomo : )

Opublikowano

Za same "robienie reklam" nie załapiesz bana.

Za multi-acc n aol'u możesz dostać bana, w końcu na czymś muszą zarabiać to oczywiste.

Opublikowano

za robienie reklam na normalnym ip banów nie ma, ale za zmianę Ip/proxy już jest

to już było dawno wiadome

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...