Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc witam. Czy STALKER jest dostępny na Xboxa? :) , bo coś mi się kiedyś obiło o uszy, ale nie mam 100% pewności

Jakie gry polecacie?

Halo, odpada :P Gearsy też mi nie przypadły do gustu zbytnio. Opłaca się kupywać Call of Duty Mw2? Przyznam że jedynka była genialna ale nie wiem jak z resztą...

Aaa i żeby nie było, cena gier nie gra u mnie roli , bo mieszkam w Anglii więc tu nie jest aż tak drogo jak w polsce <W polsce jedna gra ~150zł>

I przy okazji: Opłacałoby mi się kupywać Skate? :)

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Kup sobie Tego Mw2 ;) kuzyn z wujem tez w Angli mieszkaja i teraz wymienili na BulletStorm dobra gra polecam!

33902.png

Opublikowano

Z tego co wiem STALKER nie jest na xbox'a

I jeśli nie masz możliwości gry przez internet to polecam Ci Assassin's Creed 2 albo Brotherhood bo jak na dzisiejsze czasy 10-godzinowa kampania to całkiem niezły wynik.

Opublikowano

No dobra, takich odpowiedzi się spodziewałem :)

Dzięki wszystkim i do zamknięcia :P

EDIT: A i jeszcze jedno: Kupywać Battlefield 2 :Bad company? Bo słyszałem że dobra gra ;]

sygnakrlik.png

Opublikowano

mw2 strasznie krótka na singlu , nie masz multi ? nie radze . bf bc 2 trochę dłuższa ale nadal krótka ;p teraz produkuje się gry po to żeby zarobić , a nie dać radość kupującemu

Opublikowano

Słuchaj, pooglądaj sobie recenzje różnych gierek i wybierz, oczywiście wybieraj tą, którą dobrze oceniają i w której jest długa kampania, chociaż mało już takich gier ;(

Na youtube wpisz RecenzjaOG mają całkiem fajne recki, warto obejrzeć ;)

Opublikowano

Kurcze jak ja patrze na te Exclusivy na PS3 to mnie zazdrość zżera God Of War III Uncharted killzone.. no cóż ale mam X'a! :D

No ok pooglądam i zobacze co najlepiej mi będzie pasować :)

sygnakrlik.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

MW2 Jest Super !!!

W zależnośći od MW są inne opcje , takie jak :

Desant taktyczny , wybierasz miejsce odrodzenia stwaiajac go na ziemi

Zwykłe perki odblokowywują tylko 1 rzecz a np. Maraton szybciej sie poruszasz , a np. Maraton Expert to jest : + szybsze zatrzymywanie xD

Są nowe dodatki , zamiast celownika laserowego , tłumika i ACOG są dostępne takie jak celownik laserowy , celownik holograficzny , ACOG , FMJ , szybszy wystrzał itp. ( i nowe kamuflaże )

Więcej trybów takich jak CTF ( Capture The Flag )

Expisz do 70lvl ( restart jest jak włączysz tryb prestizu po uzyskaniu 70 lvl )

I to co wszystko chce powiedzieć , W Empik Outlet na XBOXA 360 MW2 kosztuje 19 zł :P :P :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...