Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł Odnośnie Oszukania Ibota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was,

już wyjaśniam o co mi chodzi.

Jak na pewno wiecie najnowszy iBot 2.82 niema jeszcze dostępnego craca. Ale są dostępne licencje na 24h każda.

Wiadomo że program po czymś wie że został zainstalowany np. 10-03-2011 godz. 17:00.

Za tą sprawę z tego co mi wiadomo odpowiadają rejestry. Trzeba po prostu nam znaleźć ten rejestr odpowiadający za tą sprawę i go usuwać lub edytować aby bot był dostępnym przez następne 24h.

Co myślicie o takim pomyśle? Wydaje mi się że to może się udać

Opublikowano

hmmm a mi się wydaje

ze to oni maja gdzieś to zarejestrowane jakie Id wykorzystało darmowa licencje ;)

Opublikowano

Ibot ma swoj serwer na którym zapisuje wszystkie dane co do licencji itp. musiał byś oszukać ibota i zrobić mu serwer na własnym komputerze np ivan tak zrobił ima teraz kbot.

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

Aha, czyli to na tej zasadzie. A ciekawi mnie jakby to zrobić po przez porty - to znaczy już wyjaśniam:

ibot łączy się z serwerami gry po przez jakieś określone porty ale skoro sam bot sprawdza swoją licencję z innymi serwerami to po przez inne port łączy się z tymi serwerami od licencji. A jakby mu zamknąć te porty? Co wtedy zrobi? Zgłupieje i się wyłączy czy będzie działał?

Opublikowano

Ibot ma swoj serwer na którym zapisuje wszystkie dane co do licencji itp. musiał byś oszukać ibota i zrobić mu serwer na własnym komputerze np ivan tak zrobił ima teraz kbot.

No to tak jak mówiłem :) tylko pewny tego nie bylem :P

Opublikowano

Powiem tak że jeśli ibot nie polączy się z serwerem to nie będzie działał.Musiał byś jakoś wpaść w posiadanie plików serwerowych ibot i umieć edytowac ibot aby przerobić go na inne ip

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

Virtual tak se robiłem licencje blokując porty i stawiajac "baze" siebie, ten czas minął.

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

Teoretycznie, trza by było zmusić kbota/ibota, aby na serwie tylko HB sprawdzał, ale nie licencję. Wtedy by na to samo wyszło. Ale w praktyce to niemożliwe. Te boty, są bardziej niż zabezpieczone :(

Opublikowano

Witam Was,

już wyjaśniam o co mi chodzi.

Jak na pewno wiecie najnowszy iBot 2.82 niema jeszcze dostępnego craca. Ale są dostępne licencje na 24h każda.

Wiadomo że program po czymś wie że został zainstalowany np. 10-03-2011 godz. 17:00.

Za tą sprawę z tego co mi wiadomo odpowiadają rejestry. Trzeba po prostu nam znaleźć ten rejestr odpowiadający za tą sprawę i go usuwać lub edytować aby bot był dostępnym przez następne 24h.

Co myślicie o takim pomyśle? Wydaje mi się że to może się udać

Nie żebym cie leszczył ale do IBota 2.82 jest jak to napisałeś 'crac'...

Opublikowano

no crack jest ale dziala tylko na garenie

Ja go usunalem =D

podziekujcie saperowi i kamelowi

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

A ja mam tutek maggota na PC :D

Maggot, daj go ludzia z np. 2 tutkami itd. :)

Opublikowano

Ponieważ, robicie tu powoli spam, zamykam.

A co do scrackownia BosserPL napisał jedyną możliwosc.

Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...