Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mod Kamera + Pl + Hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcialem zapytac czy jak sciagne mod kamera z jego strony i dam go do zaktualizowanego metka i dam do niego jeszcze wat hacka to jest duze ryzyko bana? Jesli tak to co radzicie. I pytanie co da ten hs jak scagne z stronki mod kamera

Opublikowano

Siema. Mod kamera jest dobry za to raczej nie dostaniesz bana moze za speeda jak bendziesz leciał a ktoś to nagra (ale raczej nie) ustaw se na 175 i git. No a z waithackiem to duże, jak bendziesz na przykład pvp to ktoś nagra na 100% dużo osób tak robi. Możesz tylko tym expić na innych ch. Tylko pamiętaj 0 PVP (i git). :rolleyes:

Opublikowano

Siema. Mod kamera jest dobry za to raczej nie dostaniesz bana moze za speeda jak bendziesz leciał a ktoś to nagra (ale raczej nie) ustaw se na 175 i git. No a z waithackiem to duże, jak bendziesz na przykład pvp to ktoś nagra na 100% dużo osób tak robi. Możesz tylko tym expić na innych ch. Tylko pamiętaj 0 PVP (i git). :rolleyes:

Hmmm widać nieogarniasz tego forum ,ponieważ były tematy o tym ,że posypały się bana za moda ,a nie używali żadnych hacków... Aby nie dostać bana za moda to ja ci proponuje zablokować Hs łąp linka http://www.mpcforum.pl/topic/288020-tut-spis-wszystkich-sposobow-na-zablokowanie-hsa/ Ja jak narazie nie dostałem bana :P A jeżeli chodzi o WaitHacka to wiadomo ,że jak poblokujesz wszytskimi sposobami Hs nie masz w 100% pewności ,że nie dostaniesz bana!

bombseedslogo.jpg