Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Radziłbym najpierw zobaczyć terminy z programowania bo pewnie nie wiesz co to jest kompilator prawda ? ;). W skrócie w kompilatorze piszesz programy, kompilatory są do różnych języków ty potrzebujesz do C++

więc ci proponuję Code:Blocks też go mam ponieważ ma fajną nazwę i szybko się uruchamia nie trzeba czekać 3 min na utworzenie projektu czy czegoś tam... jest też Dev C++ ale ma głupią nazwę :P to zależy od upodobania wybierz, który cię interesuje.

Aha i zacznij od pisania w konsoli (wujek google ci powie dokładniej).

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Radziłbym najpierw zobaczyć terminy z programowania bo pewnie nie wiesz co to jest kompilator prawda ? ;). W skrócie w kompilatorze piszesz programy, kompilatory są do różnych języków ty potrzebujesz do C++

więc ci proponuję Code:Blocks też go mam ponieważ ma fajną nazwę i szybko się uruchamia nie trzeba czekać 3 min na utworzenie projektu czy czegoś tam... jest też Dev C++ ale ma głupią nazwę :P to zależy od upodobania wybierz, który cię interesuje.

myślałeś że gadasz z zielonym ? niee ;] raczej mi sie wydaje że ty jesteś zielony jak ci nie pasują nazwy programów znalazłem 10 min temu Deva i jest lepszy ;] =.= i chłopie ogar -.-B) B)

w jednym słowie <hahaha>

Opublikowano

W kompilatorach się nie pisze, Code::Blocks i Dev C++ to nie kompilatory. Nie udzielaj się bo głupoty wygadujesz.

RAsfepN.png
Opublikowano

W kompilatorach się nie pisze, Code::Blocks i Dev C++ to nie kompilatory. Nie udzielaj się bo głupoty wygadujesz.

no ;D racja ;P

A z twojej strony VB fajny jest ?:] można dużo rzeczy robic ?:] boty itp ?

czy Delphi 7 ?:] ale racze VB + C++ :D

Opublikowano

No ta moja wina dałem ciała :P

Kompilator kompiluje kod na maszynowy a to co podałem to środowiska programistyczne.

P.S.

Ogarnięci ludzie szukają w necie i się nie pieprzą z pisaniem topika, który był poruszany milion razy...

Wystarczy tylko pobawić się w górnika B)

GrottyCracker22.png
Opublikowano

P.S.

Ogarnięci ludzie szukają w necie i się nie pieprzą z pisaniem topika, który był poruszany milion razy...

Wystarczy tylko pobawić się w górnika B)

W googlach to ja kurw cały dzień dziś siedze i szukam bindery w c++ i żadnego nie moge znaleść szkieletu ani nic ;/

• Dodaj nową pozycję...