Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kumpnem premium .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Dziś chciałem kupić sobie premium ,

Wybieram , daje Checkout i tutaj problem :

http://img256.imageshack.us/my.php?image=a...adsasdasdsa.png

Dlaczego nie ma możliwości zapłacenia kartą Visa ?

Przez Click&Buy nie mogę kupić ...

Próblowałem też kupić kredyty G1 , ale konto na MoneyBookers też mam zablokowane =_= .

Jak wybieram PayPal i daję karta Visa , wpisuje wszystko , pisze aby zalogował się na banku BZWBK za pomocą tokena .

Chcę kupić premium lub 1200 credytów za pomocą karty Visa , więc proszę pomóżcie mi :)

Za kazdą sensowną odpowiedź daje 5 Gwiazd .

Proszę o pomoc !

Dziękuję i Pozdrawiam

317i5vt.png
Opublikowano

Po co sie bawisz na g1. Wchodzisz tu i masz wszytko załatwione :) Łatwo, prosto i przyjemnie :P

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano

No tak , ale ja BARDZO (xD) chciałbym zapłacić kartą VISA , szybko i po 5 min już jest ;) .

Kiedyś normalnie kupywałem premium na warrock marketplace i były tam do wyboru karty kredytowe , a teraz jest Click&Buy i KESN ...

Dodam , że z rana miałem TYLKO Click&Buy , a od 1h mam KESN'a .

317i5vt.png
Opublikowano

Krok po kroku:

1. Logujemy się na stronie www.warrock.net na koncie, na których chcemy mieć PREMIUM.

2. Pod polem logowania mamy zakładkę MY ACCOUNT. Po jej rozwinięciu klikamy w MARKETPLACE.

3. Po środku ekranu mamy do wyboru różne opcje kont PREMIUM i dodatkowych DINARÓW. Klikamy przy pakiecie PREMIUM jaki nas interesuje (Bronze, Silver, Gold) przycisk CONTINUE.

Jeżeli chcemy zakupić Dinary klikamy w rozwijalne menu obok napisu Select Package i wybieramy interesującą ilość Dinarów i dopiero klikamy CONTINUE.

4. Pojawi nam się ekran z wyborem sposobu płatności (jak na razie jest możliwa tylko płatność poprzez Click and Buy) i klikamy CONTINUE.

5. Na kolejnym ekranie znów klikamy CONTINUE. Powinno się pojawić nowe okienko (tzn. pop-up czyli w wielu przypadkach niechciana reklama).

Jeżeli nowe okno się nie pojawi należy odblokować w przeglądarce internetowej blokadę wyskakujących okienek (przynajmniej dla strony www.warrock.net). Jak to zrobić dla swojej przeglądarki znajdziecie szukając w www.google.pl

6. W nowym oknie rejestrujemy się w Click and Buy. Aby zarejestrować się dla Polski należy przy opcji COUNTRY wybrać OTHER a potem znaleźć POLAND.

Rejestrujemy dane osoby, na którą jest zarejestrowana karta kredytowa. Po pomyślnej rejestracji (mogą być z tym czasem problemy) potwierdzamy mejla. Po rejestracji konta może się zdarzyć że z karty zniknie nam więcej pieniędzy. Dzieje się tak dlatego, że system sprawdza możliwość płacenia tą kartą. Testowa kwota zostanie nam zwrócona po pewnym niedługim czasie.

7. Zamykamy okno z Click and Buy i na ciągle otwartym oknie ze stroną www.warrock.net klikamy DONE.

Po pewnym czasie możemy sprawdzić czy wszystko przebiegło prawidłowo logując się na stronie www.warrock.net W ACCOUNT DETAILS powinny pokazać się dane konta, data zakończenia działania konta PREMIUM i ilość Dinarów na koncie.

Wzięte z innego forum.

no siema

Opublikowano

@Up

No właśnie nie mogę tak zrobić , ponieważ kiedyś grając w Silkroad'a zrobiłem na C&B konto , ale nie pamiętam na jaki adres email zarejstrowałem karte kredytową ...

317i5vt.png
Opublikowano

To chyba zostaje ci tylko allegro :)

- zaraz ide

- gdzie ?

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano

polecam ci wziasc w rpg , dostalem golda 15 minut po kupnie ...

A na G1 trzeba troche pollokac itp.

Opublikowano

No chyba , ale to w ostateczniości :P .

Dziwi mnie tylko , dlaczego od niedawna mam opcje zapłacenia KESN'em , a nie ma możliwości zapłacenia kartą VISA/Master Card itp tak jak to można było kiedyś ...

317i5vt.png
Opublikowano

Moze chwilowo usuneli..Poczekaj do jutra, a jak sie nie pojawi ta opcja to zostaje Allegro, RPG Shop, albo Sklep Madmaxa :P

- zaraz ide

- gdzie ?

- a długopisem można ?

OWNED xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...