Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Wybrać Z Broni.

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która bro? lepsza

• FAMAS G2
      14
    • L85A1 MOD
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się was spytać która broń jest lepsza : FAMAS G2 czy L85A1 MOD.

Wiem że bylo dużo takich tematów ale proszę go nie kasować przez jakieś 3 dni.

Proszę głosować , za głos i napisanie dlaczego ta broń a nie inna daje +

Opublikowano

Zdecydowanie Famas G2.

Dlaczego ? Broń nie dla nuubów jak cqb.. Co prawda mały recoil, ale skill.

Szybko strzelny, spore dmg.

L85a1 Mod to shit..

Opublikowano

Porwównujesz do siebie całowicie inne bronie...famas jest celny,cichy,z małym recoilem ale jego dmg nie powala. Natomiast L85 jest według mnie jest bardzo podobna do G36, jest ona o tyle dobra że ma dobry dmg i oryginalny kolimator i opcje bust fire.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Co prawda mało grałem jedną i drugą bronią ale głosuję na L85A1.

Dlaczego ? Broń uniwersalna, dobrze grało mi się zarówno na małych mapach jak i dużych.

Dobrze sprawuje się na średni/duży dystans dzięki opcji zmiany trybu ognia (potrójne strzały).

Fajny celownik.

Famas G2

Hmm ... dobra celność, celownik jak w CQB, ułatwia znacznie grę.

Dobra na średni i mały dystans, niezbyt nadaje się na większe odległości.

Osobiście nie przepadam za tą bronią, aczkolwiek jak widzę pro graczy z tym to nawet nie podchodzę.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Kurcze to wraz nie wiem co wybrać.. Jak by ktoś miał te bronie to proszę pisać na PW albo na gg: 15898324 to bym zobaczył..Wielkie dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

Miałem obie bronie i zdecydowanie Famas g2.Dominuje szybkością,celnością,szybko przeładowuje .L85a1 moim zdaniem ma tylko dobry dmg.Polecam famasika

Opublikowano

L85 jest do dupy... Pograj to zobaczysz, nie chce jej nawet zamiast noża...

Bierz Famasa G2 - jest dla ogarów.

Jeszcze lepsze ale tylko d;a wysokich rangą M6A2 SRT - kozacka broń .

Opublikowano

@Ariss

Już chyba z 20 Twój post widzę w stylu: "NIE BO NIE".

Zacznij może uzasadniać -.-

A tak w ogóle widać że tym nie grałeś MOD'em.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Nie? Kumpel w klanie ma... Grałem - strasznie daremna gra. Nie podoba mi sie, ani broń, ani recoil (a sam mam XM8 więc ogarniam recoil), ani wygląd, nic mi się w tej broni nie podoba...

G2 - dość dobra broń, ale i tak wolałbym SRT - kozacka, wiele wysokich lvl'i Ci ją poleci.

Opublikowano
Nie? Kumpel w klanie ma... Grałem - strasznie daremna gra. Nie podoba mi sie, ani broń, ani recoil (a sam mam XM8 więc ogarniam recoil), ani wygląd, nic mi się w tej broni nie podoba...

G2 - dość dobra broń, ale i tak wolałbym SRT - kozacka, wiele wysokich lvl'i Ci ją poleci.

Wiem że masz XM-8. Sam też mam i większych problemów z opanowaniem L85A1 MOD nie miałem ...

Wygląd ? Kwestia gustu - wg. mnie fajny do tego reload jedyny w swoim rodzaju i dosyć szybki.

G2 - dość dobra broń

STR - kozacka

Widać jak znasz bronie :)

Opublikowano

Panowie, spokojnie. Każdy ma inny gust. To co ,że wysoki lvl poleci ci np. m6a2 srt, skoro źle się będzie Tobie z niej strzelało?

@down

Wiem, mnie też irytuje "nie bo nie" ;]

Opublikowano

Jestem spokojny ^^

Tylko denerwuje mnie że ktoś mówi "Ta broń jest do dupy", a nawet nie uzasadni dlaczego tak sądzi ...

To Ci powinno pomóc (najlepsze recenzji broni na YT).

Opublikowano

Baxstar - ma najlepsze review'y - oglądałem każdy.

Nie pisałem "nie bo nie" więc mnie nie wkurwiaj...

JA uważam, że L85A1 MOD - jest kijowa, źle MI sie nią gra. Poczytaj może DAX moje inne wypowiedzi. Zawsze piszę jaka jest DLA MNIE ta broń.

M6A2 SRT - dobra broń, możesz sobie też review oglądnąć - ale ona jest dużooo lepsza xD

M416 CQB - dobra, nudna broń. Kto nią gra wcale nie jest noobem ...

Dla mnie XM8 jest bardzo dobre. Polecam.

Tyle w temacie.

PS. Zwiększ może "zakres" ankiety, bo dałeś 2 bronie xD 1 jest dobra a 2'ga kijowa :)

Opublikowano

@Ariss

napisałeś:

JA uważam, że L85A1 MOD - jest kijowa, źle MI sie nią gra. Poczytaj może DAX moje inne wypowiedzi. Zawsze piszę jaka jest DLA MNIE ta broń.

Właśnie o to chodzi że pisze sie o recoilu,scope,celności i ew. wyglądzie a nie jest kitowa, jemu to stwierdzenie nie pomoże. Jak jest kitowa to napisz dlaczego taka jest, co Ci sie w niej nie podoba...

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Okej

L85A1 MOD

recoil 6/10

scope 7.5/10 (ale głupio widać przez niego dlatego 4/10)

przeładowanie 7/10

celność 7/10

Jeszcze coś?

Ja uważam, że nie jest dobra ani fajna = ja nie kupie.

Jak chcecie to sobie kupujcie - ja na 100% wezmę inną (a raczej i tak za wszystko black keye kupie).