Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cross Fire Problem Z Uruchomieniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem mianowicie w żaden sposób nie mogę odpalić Cross Fire dzisiaj ją pobrałem i zainstalowałem ( jestem świeżym graczem choć grałem już w War rock i cs'a ) pierwsze co mnie zdziwiło to skrót zamiast jakiś ikonek były białe pliki na pulpicie których nie da się otworzyć (widoczne na zzrzucie 4 ) no to pomyślałem że jak nie tak to inaczej wszedłem do folderu z grą i wcisnołem inicjator pojawił mi się błąd ( zrzut 1( żółte inicjator czerwone błąd) ) więc postanowiłem przez upladera (obrazek upladera 3 ) lecz pojawiła się tylko ikonka z lupą na pasku która po chwili znikneła ( obrazek 2 ) no to tyle proszę o pomoc ten kto w ogóle napisze coś sensownoego dostanie plusa lub minusa jak woli

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Gry nie otwieraj przez CrossFire tylko przez CF_G4Bbox lub jeśli nie będzie działało to przez patchera. Co do błędu na pierwszym zrzucie pojawia się każdemu kto próbuje uruchomić właśnie z tego pliku.

1288437915-U250279.jpg