Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderator Który Za Przeproszeniem G*** Robi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie usuwa spamu, nie odpowiada na wiadomości(wysłałem 5 od niedzieli i nic)na serverze w minecrafcie nic nie robi, powinien być inny admin a nie on -.-

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

To jest nic sluchaj ja w dziale pojedynki 3 tydzien raportuje o odswiezenie listy zwycięzców.

Edit: Po wielu raportach jednak odswiezyli. Gratulacje nie zagladalem tam kilka dni.

Ogolnie tematu - sa moderatorzy ktorzy cos robia i ktorzy nie robia nic : ) Moderator wg.mnie powinien robic srednio bo juz 2 tydzien widze 1 ktory 24/7 siedzi na MPC jak widac zycie mu ucieklo.

Opublikowano

heh, sam bym chciał moderować, bo potrafię i mam czas, tylko mnie nie przyjmą bo za mało lat mam -.-

76561198014515809.png

Opublikowano

heh, sam bym chciał moderować, bo potrafię i mam czas, tylko mnie nie przyjmą bo za mało lat mam -.-

No masz rację, niestabilnych emocjonalnie dzieci nie przyjmują.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Powiem tak, są osoby które dostają kida bądź moda za nic. Może wpływy, może "lizu lizu", mniejsza z tym. Wg mnie administracja powinna to jakoś ogarnąć bo dużo osób z rangą np. rosire, rzadko kiedy widać na forum -.-

Opublikowano

Matekaj, won hejterze, złoże podanie co mi tam :P Geoning weź się za minecrafta a nie w warrocku i metinie siedzisz

76561198014515809.png

Opublikowano

Może pisz o kogo ci chodzi a po drugie to do sugestii.

Moderator Który Za Przeproszeniem G*** Robi chodzi mi o Geoninga

@up

Mateq pozdrawia.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Poruszając temat rosire , to jest stara gwardia na MPC =] On ma również życie prywatne jak kazdy na tym forum , nie wiem boli was to ze inni mają a wy nie?

wam to nigdy nie dogodzi. 8S

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

@SPAT

Rozumiem wszystko, jednak ze względu na wysoką rangę, powinien częściej przebywać na MPC, ale nie nam to oceniać <3

Opublikowano

Nie potrzebujemy moderatora nooba. Możesz mieć i 10 lat, 5 postów ale być dojrzały psychicznie, pomagać innym i dbać o dobro forum i dostaniesz moda. Ty nic z tego nie robisz, do tego pyskujesz wszystkim a na serwerze minecrafta mpcforum zachowujesz się jak skończony idiota.

RAsfepN.png
Opublikowano

Geoinga ? Niewiem co ty masz do niego bardzo dobry moderator

Nawet jednym z lepszych moim zdaniem .

Niewiem co ty do niego masz ale sprawy to do administracji sie pisze >.>

30364378.png

Opublikowano

Spokojnie panowie. Nie nam to oceniać, kto jak moderuje. Poza tym, nie znamy tej osoby życia prywatnego. B)

Opublikowano

Osama i tego nienawidzę, podejścia starszych do młodszych, nie raz wchodzę na TS i zawsze słyszę słowa ***** dzieciaku, nie zawsze tak jest, ponieważ czasami są osoby rozgarnięte które od razu nie jadą po młodszych.

w pogaduszkach to tylko posty nabijasz, nic więcej.

76561198014515809.png

Opublikowano

@Nismo

Zastanawiam sie czy ty masz w ogole realne zycie?

?

Dlaczego mam nie mieć ? Nie siedzę na forum 24/7, a jestem tak często, bo jestem chory.

A co to ma do tematu ?

Opublikowano

Poruszając temat rosire , to jest stara gwardia na MPC =] On ma również życie prywatne jak kazdy na tym forum , nie wiem boli was to ze inni mają a wy nie?

wam to nigdy nie dogodzi. 8S

44d 14h 45m 6s hmm z tego co widze to ciebie to boli. Nikt uwagi nie zwraca jezeli raz na 3/4 dni cos jest ogarniete : ) Ale jezeli ktos nie ogarnia tydzien to troche jest dziwne.

Opublikowano

NupBuster Nie wiem czy wiesz ale Geoning ma więcej czasu online na forum niż nie jeden Global Moderator/Moderator

I Geo. Ma także Moda w War Rock i nawet nie wiesz jak on dużo dla forum robi :)

2rc8k5i.png

Opublikowano

To dlaczego w takim razie, nie zajmuje się Minecraftem? 5 wiadomości i ani mru mru na PW -.- w temacie 5 razy napisałem, żeby mi hasło zmienił w minecrafcie na serwie, widział to i tak nie odpisał

76561198014515809.png

Opublikowano

Mi tam zawsze odpowiada na pytania... Fakt troche trzeba czekać ale odpowie.

A jak mu zadajesz głupie pytania i mu spamujesz to sie nie dziw...

2rc8k5i.png

Opublikowano

Pytań nie zadawałem, głupich także nie.

76561198014515809.png

Opublikowano

To dlaczego w takim razie, nie zajmuje się Minecraftem? 5 wiadomości i ani mru mru na PW -.- w temacie 5 razy napisałem, żeby mi hasło zmienił w minecrafcie na serwie, widział to i tak nie odpisał

Wiesz moze ludzie mysla ze jak maja moderatora na MPC to sa zajebiscie <lol2> Szkoda takich pojebanych dzieci. '' Jestem moderatorem jestem krolem nie musze odpisywac ''.

Jezeli ktorys z moderator mysli ze moderator czyni go kims innym to polecam przyjebac w glowe sobie. Roznica polega na tym ze macie dodatkowa opcje typu '' zamknij temat '' '' przenies do kosza '' '' warn '' i glupia gadka typu '' wyjasnione zamykam '' oczywiscie nie mowie o wszystkich ; )

Opublikowano

Może pisz o kogo ci chodzi a po drugie to do sugestii.

A co do sugestii to chyba mu chodzi o Ciebie bo nie jestem tu dlugo ale kiedykolwiek nie popatrze to jestes online .

A co do tematu powinni cos robic z takimi ludzmi bo jest wiecej niz tylko jeden ktory nic juz nie robi .

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...