Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Szybko Zarobić Kase Na Yitian2

bikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie czy ma ktoś sposób na zarabianie kasy na Yitian2 jakiegoś hacka lub buga lub coś w tym stylu z góry dzięki :0.

zawirusowane strony w sygnie

Opublikowano

Siema. :D Ja mam Fajnego "Hacka" - O ile można to tak nazwać. Wytłumacze Ci wszystko Co i jak :) - na początku Wchodzisz na www.stronygratis.pl.

- Klikasz w zakładkę "Zarejestruj się" - Nazwać stronę najlepiej coś o darmowym eq , Darmowych yangach.

- Poźniej Potwierdz e - mail i zaloguj się na stronie "StronyGratis.pl".

- Teraz klikasz zakładkę "Edytuj własne strony"

- W stronie startowej wpisujesz , jakąś informację.:) Co tam chcesz.

- Teraz wchodzisz na 2 zakładkę w "Edytuj własne strony" i klikasz w "Kontakt"

- Zmieniasz nazwe z "Kontakt" Powiedzmy na "Darmowe Eq i Yang"

- Mam , co teraz?

- Teraz Będzie pisało takie coś "Ta strona jest dodatkiem który możesz tutaj edytować"

- Klikasz na "Tutaj" w tym zdaniu.

- Co teraz?

- I tam gdzieś musisz znaleść "Pokaż ustawienia zaawansowane"

- Znalazłem , co teraz? Wejdz w to.

- I tam są pola np. Tekst pierwszego pola dodatkowego i wpisujesz Nick.

- Ok , co teraz? W pozostałych polach dodatkowych wpisujesz NP. Hasło , Królestwo , Serwer , Jakie eq? , Jaki serwer?

- Ok , zrobiłem. Teraz musisz zaznaczyć w każdym dodatkowym polu "Pokazać małe pole wpisu" , by można było to widzieć.

- Teraz klikamy "Zapisz" :)

- Dobra ,mam wszystko i w ogóle.

- Teraz wchodzisz na swoją Stronę i klikasz w tą zakładkę np. "Darmowe Eq"

- Teraz , jeżeli ktoś wypełni ten formularz to wchodzisz znów na "StronyGratis.pl" i ponownie się logujesz.

- Zalogowałem się , co teraz? Teraz musisz wejść w "Wiadomości".

- I odebierasz tam wiadomość w której będzie Następująco : Nick , Hasło , Królestwo , jakie eq i wogóle. :)

Myślę , że udało mi się pomóc wam :) Ja dzięki tej metodzie ukradłem Magneta +7 i stalke +8 , więc gorąco polecam. Troszeczkę się rozpisałem , ale to nic :P Liczę na + :).

Edit@ - W moim przypadku wygląda to tak : Darmoweeqiyang.pl.tl . zapraszam do oglądania . :)

Opublikowano

Kiedyś coś takiego robiłem ale nie wypaliło

Prosił bym o coś jeszcze :)

zawirusowane strony w sygnie

Opublikowano

Ja mam:D

Sciągasz plik jino bez strefy www.metin2mod.tk wypakowujesz do siebie.

Idziesz do nieb. i wywalasz gości z negat, rangą:D

Inni ich rozwala a ty tylko na podnoszenie naciskaj albo autopickupa sciagnij :D

Zarobek dość łatwy ale duże szanse bana.

Sad but true...

Opublikowano

Hmmmm zciągnij sobie moda www.metin2mod.tk... Jeżli lubisz walić nocki to włanczasz sobie NoFog i Zoomhack i walisz na Czerwony las (najlepiej aby byla to po 1,2 w nocy ,wtedy mało osób gra i wbij sobie woja mental lvl z 75 skile na p i użyj skillhacka ,aby wbic aure na g wtedy masz Silne ciało i aure miecza :P). Drugi sposób to jak zdropisz jakiś cenny item to walisz sam na dt i dochodzisz do kowala (SAM) masz 100% że ulepszysz broń ,zbroje ,błyskotnki

Jak zrobisz na +9 to opylasz na rynku i masz kaske :P!

bombseedslogo.jpg

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam Pomysł zrób woja mentala 69-75 git truta żal +0 starczy stal z swojego woja dobra robisz eg 20dt wchodzisz na neta patrzsz jak ustwic np platka i lepisz coś

:ninja:NIE BĄDŹ CHAM DAJ+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...