Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Clan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Nie wiem czy dobrze zamieściłem temat.Szukam clanu.Mam ratio 1.00.Nikogo nie zabiłem (Kill=0,Dead=0).Gram tylko fire team.Chcę wbić icon_sergeant.gif po to bym mógł kupić L9 i G36E.Jestem sniperem.Widać to po moim filmie (jest w sygnie).Obecnie mam icon_private_first.gif i 2.000/2.500.Szukam clanu który pomoże mi w wbijaniu rangi.Oraz będzie miał 3 lvl.

Pomogłem?Daj add.png

Ja nie używam cheatów!Jestem tu na forum,ponieważ mogę podzielić się swoimi odczuciami itp.

Reezox.png

Gram tylko na FT by wbić sobie icon_sergeant.gif,kupić L9 i G36E i koxić jako Sniper.

Opublikowano

To napisz to w temacie szukam/szukam ludzi do clanu

Uśmiechnij się, bo jutro może zabraknąć Ci czasu albo zębów.

Opublikowano

KxVirus nie ma takiego tematu.. Jest tylko Ogłoszenia własnych clanów..

Jezu.. Nie możesz na combacie wyszukać clanu lub na stronce.. -,-"

Jeśli już, to taki sprawy na PW.

Opublikowano

Nie,prościej mi tutaj.Nie znam nazw clanów więc nie poszukam.Szukam dalej.

Pomogłem?Daj add.png

Ja nie używam cheatów!Jestem tu na forum,ponieważ mogę podzielić się swoimi odczuciami itp.

Reezox.png

Gram tylko na FT by wbić sobie icon_sergeant.gif,kupić L9 i G36E i koxić jako Sniper.

Opublikowano

z taka ranga to krzyz ci na droge. Nie latwiej wpisac w wyszukiwarce clanow polish , poland , polska ?

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Ha ha ha gratulacje pomyslowosci - skoro nie grasz wogole w elimination itp tylko FT to niby jakbys zabijal snajperka ludzi ?

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Człowieku...Gram by wbić sobie Serganta.Potem będę grał snajpą na normalnych trybach...Looknij na mój film (sygna).

Co do tematu:

1.Sorry

2.Jestem nowy

3.Nie widziałem tego tematu z clanami.

Pomogłem?Daj add.png

Reezox.png

Opublikowano

Nikt nie weźmie do klanu gracza, który gra tylko na Fireteamach, bo on po prostu nie ma skilla do CW.

Wejdź na zatloczony serwer i wyszukuj w lobby polaków z klanami.

eot.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...