Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Hack Na Fireteam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zaczne od tego, ze wiem ze to noobskie sie pytac o hacka ale co poradze;x

Przechodzac do rzeczy, potrzebuje hack na powerlvling, na forum niby jest telekill ale nie na zombie;f(a co to za frajda grac na normalnych servach z hackami).

Chodzi mi o telekilla, dodatkowo aimbota i gravity.

Z gory dzieki(+ i 5)

Opublikowano

Twoja prosba nie zostanie spelniona bo Nexon (wytworca gry) ulepszyl Hack Shield (zabezpieczenia anty hackerskie) wiec wszystkie hacki przestaly dzialac dlatego nie dostaniesz zadnego dzialajacego

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Twoja prosba nie zostanie spelniona bo Nexon (wytworca gry) ulepszyl Hack Shield (zabezpieczenia anty hackerskie) wiec wszystkie hacki przestaly dzialac dlatego nie dostaniesz zadnego dzialajacego

Ja nie używam tych badziewi pod nazwą telekill itd. Ale twój napis poniżej Matis mnie zadziwił ;p Działający hack do Combat Arms-wersja zupdatowana 5.03.2011

a co do hack shielda mam nadzieje, że Nexon zbanuje jak najwięcej 12-latków

Opublikowano

Ja nie używam tych badziewi pod nazwą telekill itd. Ale twój napis poniżej Matis mnie zadziwił ;p Działający hack do Combat Arms-wersja zupdatowana 5.03.2011

a co do hack shielda mam nadzieje, że Nexon zbanuje jak najwięcej 12-latków

No wiem ^^xD

Tylko że ten hack działa tylko części użytkowników (mniejszej części) a po za tym napisał że w tym hacku nie działa telekill na FT

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

jezu nie piszcie ze hacki nie działajom wejdź na modyfikacje i masz tam chamsa!! a chams to hack

OMG....

Chams jest to funkcja dzięki której widzisz przez ściany. Lecz w tym wypadku który ty opisujesz to to jest mod a nie hack

hacka wgrywasz po przez injectora a mod to po prostu plik zmieniajacy tekstury

Z reszta sama nazwa dzialu modyfikacje narzuca ze sa tam mody a nie hacki....

sygnatura_old.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...