Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was gdyż teraz już jak każdy widzi , że ceny poszły i chyba jeszcze bardziej idą w gorę i co ma zrobic taki 70lvl gdyz go np. Okradli i ma do dyspozycji 2kk ^^ za przeproszeniem gówno sobie kupi ...

Fishboty? .... cos w tym jest ale banuja po 2 dniach .... (juz tak mialem wiele razy) Jak tu zarobić kupywac yangi na allegro ? (10zl-1kkk) jest to smieszna cena ale co nie ktorzy i tak jak ja nie naleza do tych co wydaja na to gowno pieniedzy xD

a gram po to iz nie ma w co innego wiec... po dyskutujmy na czym najlepiej zarobic ? ^^

Opublikowano

Srak nie masz kasy nie graj i nie zaśmiecaj forum jakimiś durnymi pytaniami, idz pod kowala w metinie i błagaj o yang może ktoś Ci dam....

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

Zrób dropa na imha... Może dropną Ci dobre śr i już będziesz na + , medale ... jest wiele, wiele więcej sposobów na zarobek... Wystarczy tylko poszukać na forum :)

cvsk.jpg

Bywalec
Opublikowano

jak masz 2kk kup cos np. zbroja na 61lv lub bron na 65 miecz lub 2-reka idz na dt i w dt rob na 7-8 zeby zarobic cos kasy a pozniej rob itemki na 8-9 i tak w koncu zrobisz eq

.

Opublikowano

Tam ci up dał linka jak nie dostać bana co działa. I dawaj na FB.

Możesz jesszcze szukać (co jest trudne) botów jak przekazują małże to shopów wywalają a ty sobie podejdz i zbieraj xD

Albo kup te yangi z allegro i już xD

Opublikowano

Chyba cie pogieło ze 10 zł 1kkk ;-)

Wczoraj kupowałem po 6 zł więc pozdro ;-)

Kup tak jak ja 3kkk na allegro to 18 zł niecałe .

możesz se kupic jakas boga+9 party +6 i do dt ;-)

izwy90.jpg

Minus ? Plus ? Mi to obojętnie ;-)

Opublikowano

jaki serwer? sa w weekendy zuo'a? np na s6 jest co sobote (no w marcu nie kare mamy ;D) to robisz 1lvl instalujesz moda i jazda na dh jak event z ripkami jest to nawet z 2kkk na da sie wyciagnac bo jego szkatki po 200kk jak nie wiecej

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

w tydzień zarobiłem 1,5kkk jedynie na FB. Robisz konto 30lev i puszczasz FB na kilka nocek, najlepiej na jakimśstarym kompie kumple który jest 24/7 bo potrzeba serwa do cs :)

Mam głęboko w d***e, czy dasz mi add.png czy delete.png.

Jeżeli Ci naprawdę pomogłem kliknij w grafikę znajdującą się poniżej.

pajacyk1.jpg

Ciebie to nic nie kosztuje, a możesz pomóc głodnym dzieciom!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...