Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana Hasła ! Bez Danych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, za 4 dni mija 120dni od załozenia mojego konta i chciałbym sie zapytać czy w tedy bede mógł zmienić hasło itp. ?? i jak to sie robi ?

bo danych do konta nie pamiętam.

Prosze o odpowiedzi. Z góry wielkie dzięki!smile.gif

Opublikowano

Prawdopodobnie nexon juz nie daje takiej mozliwosci wiec 120 dni nic ci nie da

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

jak sie nie da to przesrane;/ bede musiał cały czas na tym samym haśle grać;( Ale ciekawe ostatnio słyszałem że jescze sie da.

Opublikowano

Kiedyś działał ten tutorial:

To jest ukryta treść, proszę

Jednak już nie. Zobacz,czy za te 4 dni będziesz mógł zmienic hasło.

Możesz też manualnie, pisząc do nexona, podając imie, nazwisko, date urodzenia, e-mail, sekretne pytanie i odp, aby uzyskac nowe hasło.

Opublikowano

bedziesz mogl znaczy ja zmienialem passy nie dawno to nexon mi napisal ze sa 2 mozliwosci pisac wszystkie dan lub wlasnie zmienic normalnie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

bedziesz mogl znaczy ja zmienialem passy nie dawno to nexon mi napisal ze sa 2 mozliwosci pisac wszystkie dan lub wlasnie zmienic normalnie

skoro ci pisali to napisz mu jak

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

You may click on "My Account" which is located on the website and after entering the information required from you, you will be given an option to change your password. The other one is changing the password right after being prompted upon logging in, although this will only appear if the password has been unchanged for more than 120 days. cos takiego o zmianie passow

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Tylko ze jest mały problem, bo imienia i nazwiska nie pamiętam, date znam i te inne też chyba huh.gif

Spróbuję z tym linkiem za 4dni. Ale jak macie jeszcze jakieś propozycje prosił bym o pomoc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...