Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Moje Konfiguracje - Ibot, Kbot (Alieny,Boxy,Wrota)

lennin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem sie z Wami podzielić konfiguracjami jakie ustawiam w botach na różne okazje.

WROTA od strusi do protek czyli całe:

Dla golca normalne serwery we wrota alfa, beta: 3 osłonki na statku reszta napędów, w dronach lf3. Druga konfa osłonowa szybka.

Dla golca GARENA afla, beta i gamma na normalnych serwach: 3 osłony na statku plus dwie w dronach. Druga konfa osłonowa szybka.

Dla golca gamma GARENA: 3 osłonki na statku plus 4 w dronach. Druga konfa osłonowa szybka.

Dla vegi (tak tak bezproblemowo nią też bocik robi wrota) to cztery osłonki na statku reszta jak z golca.

Dobrze szczególnie na GARENIE kupić bosterek na osłonke, oczywiste jest że w napedach zawsze złotko plus sempron w osłonkach.

Duże krychy "NOWE" dla kbota i ibota to nie problem ;) Ustawiamy konfy 4-5 osłonek na statku lufy w dronach, druga ucieczkowa i w opcjach ręcznie odległość od dk na 760 +/- 40. Pięknie kręci dk, bmk nawet na porcie.

Pozdrawiam.

P.S. To temat dla tych co nie ogarniaja za bardzo i tutek poniekąd dla grindzio19.

Opublikowano

A gdzie te pozostałe, tzn, boxy i alieny? :D

Ja alfę zrobiłem na full speedzie bez osłon - nie padłem, chociaż na krychach było ostro.

Boxy w sumie to żadna filozofia - odpalasz bota o 22 na 4-x i niech sobie lata do rana - 40k uri bez podwajacza i PP. :D

Opublikowano

thx lennin + leci ale już na becie nie zaryzykuje(1 życie :P) na Alfie sprawdzę twój sposób -

PS:Konfy dobre tylko u mnie problemem były lagi ale i tak dzięki na 100% je wypróbuje

...

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Duże krychy "NOWE" dla kbota i ibota to nie problem ;) Ustawiamy konfy 4-5 osłonek na statku lufy w dronach, druga ucieczkowa i w opcjach ręcznie odległość od dk na 760 +/- 40. Pięknie kręci dk, bmk nawet na porcie.

A teraz tez mozna ubic duza kryche z tymi ustawieniami ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...