Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

! ! ! Subforum Battlefield 2 - Subforum Nie Powstanie ! ! !

Battlefield 2  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz aby powsta?o subforum Battlefield 2?

• Jestem na TAK
    • Jestem na NIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników, chciałbym odnieść się do was z zapytaniem czy chcielibyście subforum "Battlefield2"

Pewien użytkownik zapodał ten pomysł więc chcę sprawdzić co wy o tym sądzicie.

Ja osobiście jestem na NIE, ponieważ raz na jakiś czas ktoś napisze coś o bf2, a po chwili problem zostaje rozwiązany, także ja nie widzę sensu bytu tego subforum.

Pozdrawiam

ZiolkoJr

Opublikowano

a co by wtedy było w głównym dziale ? główny dział to praktycznie BF2 i BC2.

osobiście jestem neutralny

Opublikowano

Na Nie

Przecież cały dział Battlefield (nie licząc pod działów P4F i Heroes) to tylko BC2 i BF2

@Pro KiKi

Dobry pomysł z prefixami ;]

36264_01_02_10_12_20_13.png

Opublikowano

Zgadzam się z powyższymi wypowiedziami, wątpię że ktoś będzie szukał cheat'ów i hacków do BF: 1942 albo Vietnama, bo te gry praktycznie zostały zapomniane. Ogólnie niewiele się dzieje na głównym forum więc nie ma sensu tego jeszcze bardziej rozdrabniać.

Mariuszw13.png
Opublikowano

Ja również jestem na NIE, o wiele lepiej było by zrobić właśnie takie prefixy. No chyba, że battlefield 3 okaże się hitem 5 razy większym od bad company 2, w co szczerze wątpię, ale to tak na przyszłość :P

(_)

Opublikowano

Nawet jeśli będzie hitem to i tak będą pewnie same tematy z problemami, bo kto by chciał cheat'ować z jakimiś chams'ami w tak zajebistą grę i psuć sobie zabawę :D A tak na serio to pewnie długo po premierze nie będzie żadnych hacków :P

Mariuszw13.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...