Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seafight

SNIZ4RS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahahaha, dzieci drogie nie wierzcie w te głupoty co są opisane na stronie [ LINK ---->post wyżej]

To mnie rozwaliło :

"UWAGA: Pewnie każdy z was widzi że trzeba wysłać SMS'a z BIG'iem. Nie bójcie się, musiało tak być gdyż przechodzi przez serwery BIGPOINT. Adres "BIG 2347771 jest tak naprawdę IP strony, tylko tyle że jest to strona która po krótkim czasie automatycznie rozpocznie pobieranie Hacka. Niestety SMS nie jest tani, ale to nic. Koszt SMS'a wynosi - 2.44 zł."

Ten sms kosztuje 7.32 zł , w dodatku nr BIG jest gracza który zapewne założył to forum "cortex" , i jak wyślecie takiego sms... dostaniecie zwrotnego że otrzymaliście 5k pereł.. ale tak naprawdę perły zasilają konto w grze tamtego złodzieja...

Forum kieruję oczywiscie do SF w dział "Ryzykowne strony nie autoryzowane przez BP( są tam linki do stron które nie są sponsorowane przez BP , czyli są to strony mające na celu oszukac użt"

A moda prosze o usunięcie tego tematu ponieważ założyciel naciąga młodych graczy na pieniądze.

Nie dajcie sie oszukać... jedyną możliwością zdobycia pereł to kupno ich za sms(7.32) , przelew nawet do 299zł , bicie NPC albo zbieranie błyskotek.

Pozdrawiam

Jeżeli uważasz że moja wypowiedź była:

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Oraz że moje tematy są dobre , jesteś w stanie z nich coś wyczytać oraz ,że pomogły rozwiązać Twój problem to:

Daj tego PLUSA ;)

Niby nic, ale motywuje do dalszej pracy

• Dodaj nową pozycję...