Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer Oss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

chcialem postawic serwer metin2 oss na podstawie tego tuta: http://www.mpcforum.pl/topic/74368-tut-jak-zrobic-serwer-oss/ fakt zagram tylko sam ale lagow nie bedzie. ale jesli chodzi o serwer mowili ze moge zagrac sam, ale tu moje ytanie czy jak zrobie 2 konta, to czy moge wlaczyc je obydwa na raz? chodzi mi o to ze robie serw do expa tylko dla siebie, ale robiac mentala, i buffka, i tu moje pytanie czy na zmniejszonych oknach czy bedzie mi dzialaly obydwa konta? na jednym kompie. ps. nie komentujcie tego ze chce zrobic serw do expa tylko czy to bedzie dzialalo;]

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Mylisz notorycznie dział serwery prywatne z działem tworzenie serweró prywatnych.

Poczytaj regulaminy.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Serwer OSS różni się od hamachi tym, że nie opiera się na łączu internetowym. Dlatego spokojnie możesz zakładać 2 konta i grać tylko na twoim komputerze.

Chodzi o to, że nikt z zewnątrz nie może podłączyć się pod serwer.

Opublikowano

ok wyjasnione;] do zakmniecia;]

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...