Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To są takie lagi, że jak minimalizujesz metina i po chwili masz czarny ekran, bo net nie nadąża przesyłać danych gdzie pozostali gracze się przemieszczają

Musisz poczekać z włączonym oknem 5-10min ;)

Wtedy chyba się odlaguje

­

Opublikowano

Zawsze sie tak dzieje. Poczekaj z 5 min, powinno dzialac.

Najlepiej nie minimalizuj okna metina tylko schowaj gdzies zeby nie bylo widac. Wtedy ci sie nie zatnie.

;)

Opublikowano

Jesli ustawiasz sklepik to jest jeden sposob: klikasz Lewym przyc. myszy na tym czarnym okienku , ENTER , wpisujesz /close i naciskasz ENTER i naciskaj pare sekund wszystkie strzalki i po 20 sek bedzie dobrze

Opublikowano

Możesz trzymać PMP (prawy przycisk pyszy) i kręcić. Mi jak się tak dzieje to tak robie i po chwili jest normalnie xD

Opublikowano

Też tak miałem jak grałem. Dzieje się tak najczęściej jak jest dużo ludu w mieście ; >

Poczekaj chwile powinno być wszystko w porządku. jak nie zadziała to nic nie zrobisz ; x

Kolejnym razem wylacz monitor a metina zostaw

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Jest to wina karty graficznej a nie łącza. Zauważ że gdy zostawisz tak postac np na pustyni, nic się nie stanie ( czarny obraz na kilka chwil) a na mieście ( ch1-2) tak siędzieje bo dużo osób biega. Na starym kompie też tak miałem odkąd mam komputer 1.5 gb grafikę, taki ekran nie robi się wcale ( metin 2 nie działa poprawnie na zminimalizowanym przy słabszym sprzęcie). Jedyną radą jest oddalanie i przybliżanie kamery oraz naciskanie klawiszy Q,E,R,T,F,G :)

Opublikowano

wina słabego kompa,nawet jak nie zminimalizujesz to tak się dzieje, jeżeli masz sklep odpalony to tak jak wyzej wcisnij enter i wpisz /close i enter, jezeli zostawiles w m1 postac i nie na sklepie, to tez mozesz sie spotkac z tym czyms, wtedy dobrze jest miec konia przywolanego, wsiadz i zsiadz z niego i powinno pomóc(ctrl +g dwa razy wcisnij) trzecim sposobem ale slabym jest atakowanie otoczenia, czyli przytrzymac spacje przez kilka sekund, w m1 raczej nie pomaga, ale wszedzie indziej dziala, tylko uwazac bo jak sie nie odetnie a moba zaatakujemy to moze byc ded:)

:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...