Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

agbot czy SroKing ??

L4zy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ktory waszym zdaniem jest lepszy i dlaczego? bo sam nie wiem ktorym mam bocic xF agbot sprawdzony i przetestowany ale kordzi mnie sprobowac SroKing'a, ale tez poznac wasze zdanie.

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano

A umiesz czytać Vinyl?? Krew mnie zalewa jak widze takie osoby jak ty. Nie wiem.. ale zdaje mi się że twoja sygnatura znacznie cie przerosła.

Jak umiesz dobrze ustawić oby dwa boty to będą tak samo wydajne .

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

I ja osobiscie polcam agbota bo jak sie umie juz wszystko ustawic i zrobic skrypty to zapierdala az milo;]

no nie powiedzalbym tak agbot jest slepy nic nie omija często potrafi sie gdzieś zawiesi na ścianie drzewie

Opublikowano

Ja osobiscie wole agbota... SroKing u mnie przycina sie po zabiciu moba, tzn zabije jednogo, czeka ok. 5 sec i wali drugiego... a ag nap***** az many braknie ;]

A pozatym zrob tak jak pisal boczek... po boc 1 dzien agbotem, a drugi sro kingiem i zobacz ktory Ci lepiej pasuje

Admin Cienia
Opublikowano

Ja polecam SroKing, nawet przy super ustawieniach AGbota przy srokingu w szybkości atakowania i podnoszenia niema porównania, dlamnie jedyną wadą jest to a i zaletą że on idzie na na spot na skróty, i czasem się gdzieś może przyciąć.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ja polecam agbota moim zdaniem jest o wiele lepszy od srokinga bo sroking jest bardziej zbugowany od agbota

np. u mnie w każdej wersji srokinga bot nie zaczyna atakować skillem tylko bez skilla i nawet bez imbue co o wiele bardziej spowalnia expienie :/

Opublikowano

a mi sie przycina silka na 1sek tak przed atakowaniem kolejnego moobka (sroking)ehh czy ja to tylko mam czy wszyscy??

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano
jesli chcesz zeby ci zhackowali konto to graj z agbotem

polecam

z twojego postu wnioskuje że jesteś tak mądry że dałeś się "zhakować"

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

OMG.. To myśl se dalej Lakus. Potwierdź to czymś. Pokaż mi gdzie jest napisane na oficjalnej stronie srokinga ze bedzie platny.

@ do innych którzy mają dziwne zwiechy lub bije im normal attackiem - poprostu nie umiecie ustawić tego bota (srokinga).

I bla bla bla nie piszcie tu jak ustawić żeby nie zbierał golda itp. bo przypuszczam że ze 2 tematy o tym są pomijając już

przejrzysty tutorial D&G.

@Lakus

Ja chcesz żeby był płatny to ok. Podam ci numer mojego konta i co miesiac będziesz mi słał kase =]

niewymiarowa sygnatura

Odkrywca
Opublikowano

Według mnie jestto glupie pytanie ponieważ, sroking jest botem który w przyszlosci bedzie platny, ktory dopiero sie rozbudowuje i to czego teraz uzywacie to versja beta...Agbot zawsze bedzie gorszy bo jest darmowy i jes budowany na całkiem innej bazie. Takie jest moje zdanie i taki jest moj gust( O gustach sie nie dyskutuje)

Core Gaming Team. [GM]Louder aka [GM]FlyingBuddha

1330173832-U15232.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Dodam żeby nie było, jak pisałem z adminem srokinga to pisał że ma być darmowym botem, jeśli nie wymyślą sposobu jak zarobić, wtedy bot będzie płatny.

Opublikowano

Ja osobiscie tez "potwora" w obudowie nie mam ale agb szybciej mi atakuje moby niz sroking...

CTRL + ALT + DELETE ustawiasz priorytet silka na niski a agb na wysoki a naprawde widac roznice a przy srokingu nie zmienia to nic...

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

mam 1 pytanie czy srokingiem da sie bocic w nowej cave poziom B3? i czy dojdzie tam bot ze skrypta? bo w ag juz mnie cos trafia jesczze te ciagle crashe;/... jesli ktos potwierdzi moje 2 powyzsze pytania odrazu przezucam sie na srokinga i potwierdzam ze jest lepszy od ag;p

Admin Cienia
Opublikowano

SroKing jeszcze nie obsługuje B3, a na ag zdarzają się crascha ale działa na nim.

Opublikowano

Osobiście wybieram AgBota ; ] Dla tych bardziej zaawansowanych oczywiście

A dla tych mniej radzę zapoznać się z Agbotem

Ciastko

Admin Cienia
Opublikowano

@kaktus

Jak ktoś kumaty to potrafi obsłużyć się botem jak nie to ma tutoriale od tego.

@mikus

Najpierw przetestuj, wtedy się wypowiadaj. ;]

Opublikowano

Mi osobiście podoba się agBOT i jest dla mnie najlepszy.

''Poprawna Polszczyzna Źródłem Sukcesów w Życiu Prywatnym i Zawodowym''

280mdy9.jpg

Jeszcze 80% i lv up xD.

warn1c.gif

Admin Cienia
Opublikowano

Jak chcecie pisać co jest lepsza bez podania jakiejkolwiek opini to temat zostaje zamknięty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...