Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Event Z Gp Hazardami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam mała prośbę, jak juz pewnie wiekszość wie dzisiaj wystartował event, w ktorym jesli komuś zgiftamy gp hazarda, to on na tym nic nie traci bo dostaje tyle ile zgiftal ale tamten ma za nic ;D (to nie event dla pazer i egoistów) ^^.

I mam prośbę, jeśli ktos by sobie chciał kupic hazardy, to jak może to niech zgifta mi nick (Noobiszon). I tak nic na tym nie tracicie a ja dostane gp, bardzo prosze. Potrzebuje pieniedzy.

No w sumie tak, ale to i tak ta osoba i tak ma te hazardy jesli chcial kupic, a ta druga osoba ma za nic ;).

Może znajdzie sie jakiś, który ma takie serce ze zachce mu sie kliknac "gift" zamiast "buy".

Pare osób może sie dołączyć, nie badżcie obojętni, potrzebuje na perma bo nie mam kasy na NX'y

Opublikowano

Jeszcze nie slyszalem o tym evencie ale z checia bym sie dolaczyl nick Matt_NK (moje slabsze konto) ale watpie zeby na tym forum znalazl sie ktos tak dobroduszny posiadajacy nx

OH YEAH WBILEM POSTMAKERA

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Tez moge sie wlaczyc :DD Nick : Pusiaczek

Witam wszystkich !!!

Jeśli w czymś pomogłem to kliknij + w prawym dolnym rogu mojego posta.

Dziekuję i Pozdrawiam !!!

Wiku ;)

345hglc.png

Opublikowano

Wszyscy się dołączają lecz nikt nie chce tego wysłać - czyli tak jak pisałem raczej nic z tego nie wyjdzie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

A on nie jest znajomym ???

Może ktoś giftnie ??

Może w poniedziałek będe miał Nx to ci giftne mój nick : _SkUrWySyNu_

Spróbuje jak nie bd miał vielkie sry*

Opublikowano

co za problem miec 2 konto , gifnąc na 2 konto a pozniej kupowac sobie (gifttem)

na pierwsze . Nie bede tracic na kogos kasy .. ludzie ogar .

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

yes, yes of course... według mnie temat bez potrzebny... nikt nie giftnie nieznajomemu ;]

Kolega ładnie wytłumaczył .

Najlepiej ugadajcie się między sobą i już ...

Zamykam

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...