Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Włączeniem Priva...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka... Grałem sobie wczoraj na priv serwerze NexusMt2 i nagle łapie laga... Jak zawsze klikam: Ctrl+Alt+Delete... Włączył się Menedżer Zadań ale nie był na wierzchu, więc zacząłem klikać bez przerwy (Ctrl+Alt+Delete)... Ok... Metin się wyłączył (Jak zawsze gdy bez przerwy włączam Menedżera Zadań)... Gdy znów próbuje włączyć tego serwa to wyskakuje mi: System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu... Przypuszczam że podczas ciągłego włączania Menedżera, musiałem coś w nim przestawić... Mam XP Home Edition SP 3... Administratora także... Pomoże ktoś??? Będzie +/- i *****...

To jest ukryta treść, proszę

W wyżej podanym temacie każdy każdego olewa więc proszę nie zamykać...

Proszę o szybką pomoc... Właśnie zrobiłem hwanga a tu lag i jeb... Nie działa... (Nie jestem no-life)

Nothing to do here.

Opublikowano

Jest to wina Windowsa , miałem podobny problem lecz przeinstalowałem windowsa i wszystko działało od tamtego momentu normalnie , nie wiem jak inaczej naprawić ten błąd bez reinstalu, spróbuj zrobić nowego usera.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Nie... Mi chodzi tylko o Metina... Fifa i inne programy chodzą... Może wirka złapałem?? Od dziś przestały mi się pokazywać grafiki w google... (Nie widzę swojego avka na mpc...)

Nothing to do here.