Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Głupie xD Ale niedawno, gdy z telefonu wyciągnąłem baterię mogłem przez ok 30 sek jeszcze cośna nim robić ;o Tzn. wszedłęm w menu (baterii w nim nie bylo!) i dopiero potem się wyłączył ;o Może to nie ważne, ale ciekawym jest jak to jest możliwe^^

2. Czy jeśli klawisze w moim telefonie popękały (część 6 odpadła ;/) czy mogę to zareklamować?? Telefon mam w Erze ;] Abonament jeśli to ważne.

Model telefonu to W580i

S gury dzienkójem

@down

Mój telefon, to ja go nawet roku nie mam xD

Opublikowano

1. mozliwe jest, dlatego ze zawsze na plycie glownej plynie prad, po wyciagnieciu baterii troche go zostaje dlatego mozesz przez chwile uzywac telefonu, da sie tak robic przewaznie w starszych modelach, nowsze - od razu sie wylaczaja

2. jak masz gwarancje no to mozesz zareklamowac, wady powstaly z normalnego uzytkowania i operator powienien wymienic klawisze

pozdr

Opublikowano

Mysle ze mozesz zareklamowac.. A co do 1 pytania to nie wiem :P

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano

Mozliwe ,bo to co przechodzi z baterii ( energia ) ciągle idzie ,a gdy jej brakuje rozłacza się... Ja nie moge nic robic ,ale jak wyjmę baterię widzę menu jeszcze przez 10sek.

Zareklamuj ;-0

Opublikowano

To prawdopodobnie kondensatory. Podczas gdy prąd płynie zbierają na okładkach ładunki elektryczne, a gdy wyłączasz źródło zasilania, to się rozładowują. Na podobnej zasadzie działają np lampy błyskowe.

Opublikowano

zareklamowac to go mozesz jezeli go w erze kupiles, a jak gdzie indziej to w erze go nie zareklamujesz :]