Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss] Obrazałem Gma Zobacz Co Mi Odpisał

004

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh czlowieku jak dostawca internetu by udostepnil logi wszystkie to oni beda mieli wszystkie IP z ktorych korzystales i twoj adres;) 5 min roboty .

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Pomocnik
Opublikowano

mylisz sie są takie programy że zapewniają nam 100% anonimowość w internecie, co 11 latek może o tym wiedzieć. :)

Opublikowano

Jakim trzeba być dzieckiem, żeby myśleć, że można bezkarnie obrażać adminów metka. Za każdą obrazę Cię wytropią, widać, że masz nie więcej jak 12 lat.

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

Tak, tak, tylko pytanie- czy chciałoby się komuś to wszystko robić? Zaczynać z sądami, które jak wiadomo w Polsce funkcjonują jakby były w agonii, więc taka sprawa może zająć bardzo dużo czasu. A co można otrzymać? Wg mnie, za "zniesławienie" o tak niskiej szkodliwości czynu, wszak to tylko gra, Sąd nic by nie zrobił;] Po drugie, GM Cię straszy, puścisz bajeczkę, ze teraz czujesz się zaszczuty i sytuacja idzie w drugą stronę. Bezsens naszego prawa. Olej to i graj normalnie, a z nim się więcej nie zadawaj, bo nie warto.

Opublikowano

Obrażaj dalej...

mylisz sie są takie programy że zapewniają nam 100% anonimowość w internecie, co 11 latek może o tym wiedzieć. :)

Uwierz mi spokojnie dostawca internetu miałby twoje ip logi itd ... Nie bajeruj... i nie mów że inni są 11 letni jak sam niewiesz ile mają lat.

Opublikowano

Jeśli mowa o owe zniesławienie to ciekawe czy temu GM'owi chciało by się wydać 300 złotych na prywatny wniosek, gdyż tyle on kosztuje :>

Toxic głupoty piszesz! za zniesławienie przy pomocy środka masowego komunikowania się podlega karze grzywny lub pozbawienia wolności do 1 roku!

Może dam wam atr. z kodeksu karnego i to wam uświadomi co nie co...bo widzę ze niektórzy myślą że jest to czyn o niskiej szkodliwości społecznej, jednak jesteście w błędzie!

Art. 216. § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła,

podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

§ 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary.

§ 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.

§ 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego.

Teraz jeśli chodzi o twoje namierzenie... to że zmienisz IP nic ci nie da, żeby to zrozumieć trzeba wiedzieć że podczas łączenia się z "internetem" tak na prawdę łączysz się z serwerem swojego usługodawcy internetu.

Owy serwer ma system który nadaje twój numer IP na czas połączenia się z internetem lub jeżeli mamy stałe IP nadaje nam przydzielone IP przy połączeniu się z nim.

Jeżeli policja miała by wziąć sprawę w swoje ręce, twoje zmiany IP, ukrywanie IP,zmiany proxy, maski i inne cuda nic by nie dały,znaleźli by cię szybciej niż sobie jesteś w stanie wyobrazić gdyż w tym właśnie serwerze mają wszystkie dane :]

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

japier... ja z kilka miesiecy temu na wołaj pisałem na GM-a nie pamiętam o co poszło ale jkiś powód był dobrze ze tego nie widzieli ;D

EDIT juz przypomniałem niesłuszne zbanowanie ale juz nie gram to mi zwisa.

usebarmpc.jpg

blalabyplmichus.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...