Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Mam Kilka Pyt. Dot. Ca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey. Mam do Was kilka pytań:

1. Czy można jakoś przerzucić GP/Broń z jednego acc na drugie ?

2. Czy mogę dostać bana za to że miałem 4x podrząd multikill bo mówili że mam cheaty i dostane bana. [Nie miałem cheatów ]

3. Czy opłaca się robić new acc ponieważ mam k/d 0.79 ? Mam range icon_sergeant.gif. (Dziś wbiłem ratie z 0.66 do 0.79 )

4. Jak zarobić GP ? Ponieważ czytam na forum jak jedni piszą że mają 100tys GP + a ja mam 5/6tys GP max :( Na elimination średnio leci mi po 70/120GP ;/

5.Czy opłaca się później robić własny CLAN i czy są jakieś korzyści ?

Do moderatora:

Jeśli jest coś nie tak z nazwą tematu / działem to bardzo przepraszam i proszę o poprawienie.

PS: Za odpowiedzi na pytania dam po plusie / minusie i 5* !!!

Opublikowano

1 - można, max 30 dni. Broń/ekwipunek. Można przeżucić tylko jeśli oba konta mają wymagany poziom na daną broń, oraz nie mniej niż SSG1.

2 - jeśli NIGDY nie używałeś cheatów to nie ma szans na bana.

3 - nie opłaca, Twój lvl bije się z godzinę xD Ale i tak po co Ci nowe? Ja z 0.68 wbiłem na 1.07 , myślę że spokojnie do 1.80 dobiję. Nowy komp - kiedyś lagi. CSM3 lvl

4 - ja mam 238000GP, zbieram, na nic nie wydaje, z eventów jest dużo kasy. Graj Fire Teamy z dobrą ekipą to za Cabin Fever - 1 gra masz z 1000 - 1500 GP.

5 - Masz bronie od lvl'a CLAN'u odblokowywane. Przydaje się CLAN BACKPACK - ale wystarczy że do jakiegoś dołączysz, po co Ci swój? xD

Powiem tak: Graj - będziesz miał kase, exp, KD ratio, poziomy, wszystko ;]

PS. Kup sobie jakąś broń na perma - czy za GP czy NX nie ważne. GP- pewnie 80k nie nazbierasz w 5 dni - bo jest wyprzedaż xD Kup sobie NX'y i broń na zawsze = 0 wydatków na bronie.

Ja mam XM-8 perm, TPG-1 PRO perm, i chce speca perm - zdobędę xD

Opublikowano

Heh dzięki za odpowiedź oczywiście plus poleciał.

A co do odp. Nr.1 to jak to przerzucić ? I czy można bronie kupione za Nx ? Bo mam jedną ale tylko na 30dni ;/

PS: Może kiedyś się zgadamy i pogramy na Cabin Fever ?

Opublikowano

Poczytaj sobie to: http://www.mpcforum.pl/topic/216626-tut-giftowanie-za-gp/

Rzeczy za NX możesz zawsze giftować, bez względu na rangę.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

ja myślę, że jemu/jej chodzi o to, że ma broń zakupioną/dostał(a) z eventu i chce przerzucic na drugie acc, nie chyba sie nie da ;d

shoob.png

Opublikowano

Hey. Mam do Was kilka pytań:

1. Czy można jakoś przerzucić GP/Broń z jednego acc na drugie ?

2. Czy mogę dostać bana za to że miałem 4x podrząd multikill bo mówili że mam cheaty i dostane bana. [Nie miałem cheatów ]

3. Czy opłaca się robić new acc ponieważ mam k/d 0.79 ? Mam range icon_sergeant.gif. (Dziś wbiłem ratie z 0.66 do 0.79 )

4. Jak zarobić GP ? Ponieważ czytam na forum jak jedni piszą że mają 100tys GP + a ja mam 5/6tys GP max :( Na elimination średnio leci mi po 70/120GP ;/

5.Czy opłaca się później robić własny CLAN i czy są jakieś korzyści ?

Do moderatora:

Jeśli jest coś nie tak z nazwą tematu / działem to bardzo przepraszam i proszę o poprawienie.

PS: Za odpowiedzi na pytania dam po plusie / minusie i 5* !!!

1.GP nie można. Jeżeli już to gifować itemki na 2 konto

2.No coś ty.. Nie słuchaj tych płaczków .

3.Po co? Przykamp trochę i ratio skoczy ci do 2. Ja w jeden dzień z 1.70 campiąc dojechałem do 2.35

4.Najlepiej zarabia się kasę na SpyHuncie oraz FireTeam

5.Clan moim zdaniem nie . Są korzyści ponieważ możesz kupić specjalne rzeczy klanowe

9368_gold.png