Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Esl!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie . Jak sie gra esl, bo niemam zielonego pojecia. co chwila widze jak kolesie pisza czy ktos zagra esl a ponoc na esl gra sie bez cheterow.DAJE + LUB - JAK KTO WOLI

Opublikowano

Zaczynając swoja przygodę z Esl'em przed zapisaniem się do ligi musicie dodać swoje ID konta gry , jak to zrobić :

Krok po kroku, tak jak na obrazku :

56480790505337786591.jpg

Klikamy w " Konta gier ", następnie klikamy "add" . Screen musi być ze strony warrock.net, kiedy jesteśmy zalogowani na koncie, KONIECZNIE ZAPISANY W FORMACIE jpg. !

Jeżeli chcemy zagrać w którejś z lig musimy się najpierw do nich zapisać i poczekać na akceptację ze strony administracji.

Jak to zrobić ? :

1. Wybieramy ligę do której chcemy się zapisać i klikamy w " Zapisz się"

( patrz screen'a poniżej )

78133283777799476266.jpg

2. CZYTAMY REGULAMIN ! I zaznaczamy, że go przeczytaliśmy i go akceptujemy ( patrz screen )

50042444103716470464.jpg

Czekamy na akceptację przez administrację, nie będzie trwało to więcej niż 24h.

Teraz opiszę wam programy, które będą potrzebne w lidze .

1. - Equality _ Program antycziterski ( coś w stylu Azereusa na GB ) jest bardzo łatwy w obsłudze , przed włączeniem musisz mieć wyłączonego WarRock'a , równocześnie musisz być zalogowany na ESL'u w przeglądarce Interet Explorer . Po meczu wrzucasz EQ do mediów do meczu , lub przed wystartowaniem zaznaczasz opcje Autoupload i raport EQ sam zostanie wrzucony do mediów.

Link do pobrania : http://www.speedyshare.com/files/26421220/Equality.exe

2. - EOS _ Program o tematyce anty overclockowej , włączasz EOS'a gdy jesteś na roomie razem z przeciwnikiem przed wystartowaniem meczu , robisz screen'a zapisujesz go w paincie ( w formacie .jpg ) a nastepnie wrzucasz go do mediów na ESLu

Link do pobrania : http://www.speedyshare.com/files/26421264/EoS.exe

Myślę, że jako tako wprowadziłem was w grę na ESL'u reszte rzeczy macie w regulaminie, w razie jakichkolwiek pytań pisać.

Pozdrawiam, Dubiks.

@ EDIT :

Jeżeli macie błąd z Internet Explorerem ( screen ) :

30371835382540123226.jpg

Wystarczy wyłączyć tryb chroniony w Internet Explorerze ( screen ) :

54554781736689506391.png

PS: znalazłem to w internecie, nie moje. Ale mam nadzieje że Ci to pomoże ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...