Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Prestiż w mw2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wszystkim !

Mam pewien problem... Ostatnio znalazłem chwile czasu, wpadłem na COD'a, szukam serwera, po kilku minutach znalazł się... Tylko, ten serwer miał moda, który dawał 70 lv i wszystko odblokowane... No to pomyślałem.. Super ! Będę miał AK-47 itp ^^. No ale gram w tą grę 2 tygodnie, i nic o niej nie wiem... więc włączyłem tryb prestiż ;( Cofnęło mi wszystko, nowe klasy itp... I teraz pytanie.. Czy da sięcś z tym zrobić ? Kiedy będę mógł stworzyć nową klase ;(. PROSZE O POMOC

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jeżeli nie wiesz co to jest tryb prestiżu to objaśniam.Gdy zainstalujesz grę masz 10 prestiży(czyli mozesz 10 razy wbić 70 lvl)Gdy osiągniesz ten 70 lvl to mozesz wejsc w tryb prestiżu i zacząć od 1 lvl ale będziesz miał przy levelu nowy znaczek.A jeżeli to wszystko wiesz to wez sobie PSE ustaw level :D

Opublikowano

Klasy możesz robić jak mi się zdaje od 10 lvl. Prestiż to nic innego jak po prostu kasowanie statów z plusem że co każdy prestiż możemy robić +1 klasę więcej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...