Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Błąd W Virtualpc. Jak Naprawić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest ktoś obeznany w Virtual PC i mógłby rozpoznać ten błąd ?

1. Wyczyściłem logi w Navicat oraz FTP.

2. Po wyczyszczeniu logów w FTP coraz częściej ten błąd wyskakuje. W odstępach 10-15 minut maxymalnie ! ;<

Jeśli jest taka możliwość, aby to całkowicie naprawić... Chciałbym aby ktoś pomógł z tym. WAŻNE :D

problem1.jpg

Opublikowano

Brakuje jakichś plików serwerowych, może być to nawet 1 plik, co ostatnio robiłeś?

Dodawałem questy spolszczenie, jak również usuwałem te "niepotrzebne". Może to od tego ? Otóż, mam chyba pliczek z tymi questami, więc jakbym je wrzucił... Działałoby ?! :D

@Edit dodałem questy, które brakowały. Dalej nie działa zbytnio... Wyskakują błędy od razu po wpisaniu ./start

Opublikowano

wątpię, że tutaj chodzi o questy, tym bardziej, że bez żadnych questów serwer może działać

jednak, gdy zdarzyło Ci się to po wgraniu, usuwaniu questów to użyj komendy "sh make" i dopiero wtedy wgraj wszystkie questy po kolei od nowa

Opublikowano

Może Masz Taki Problem Jak Ja Antywir Usuwa Mi Bez Mojej Zgody Wirusy I Potem Się Dziwię Że Mi Programy Nie Działają Ale Gwarantuje Ci Ze W Kazdych Plikach Serwerowych Jest Wirus Na 90% Gwarantuje Moze Ci Antywir Usunął No I Nie Działa Sprawdź Kosz Może Tam Jest I Sprawdź Historie Usuwania Wirusów W Antywirze

Pomogłem Daj +

Opublikowano

Może Masz Taki Problem Jak Ja Antywir Usuwa Mi Bez Mojej Zgody Wirusy I Potem Się Dziwię Że Mi Programy Nie Działają Ale Gwarantuje Ci Ze W Kazdych Plikach Serwerowych Jest Wirus Na 90% Gwarantuje Moze Ci Antywir Usunął No I Nie Działa Sprawdź Kosz Może Tam Jest I Sprawdź Historie Usuwania Wirusów W Antywirze

Pomogłem Daj +

Z antywirem to raczej nie.

Opublikowano

Z antywirem to raczej nie.

Skąd Wiesz Może Tak A Jak Nie To Poszukaj Wirusa Polecam Antywiry:

-Spyware Terminator

-Avira Antywir

-Kaspersky