Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mm.bot

Kolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mm.BOT jest botem , ktory chodzi na : Pindle, Shenk, Eldritch, Trav, i Summoner. Bot jest nie wykrywalny wiec nie musisz sie bac o zbanowanie konta..

Download

Download Bot

Po sciagnieciu rozpakuj bota w dowolne miejsce i otworz folder. Skopiuj folder "data" z folderu z Botem do folderu z diablo (C:\Program Files\Diablo II).

Sciagnij rowniez program AutoIT

Download Auto IT

Jak zainstalowac bota

Po sciagnieciu i rozpakowaniu bota otworz folder z botem , nastepnie otworz folder "config" i otworz mm.BOT.ini.Wszystko musisz uzupelnic wlacznie z account name, password, i wpisaniem cyfry odpowiadajacej danej postaci (jak na screenie) (chodzi tutaj o rozmieszczenie postaci o nie o klasy !)

diablo2lod02rs9.png

nastepnie zapisujesz i wylanczasz. Teraz czas aby wybrac sekwencje... Umieszczam odrazu sekwencje dla charow:

Palladyn

To jest ukryta treść, proszę

Barb:

Czarka :

Nekrus :

Amka :

Asska :

Druid :

sekwencje znajduja sie w pliku : config\mm.BOT.Sequences.in (nalezy poprostu wykasowac sekwencje i wkleic ta ktora chcemy i ustawic klawisze).

Inne ustawienia

Other settings

Aby bot dzialal potrzebna jest zmiana 3 rzeczy. Ustaw rodzielczosc na 1024 x 768 i ustaw 16 bitow (kolor). W koncu musisz zmienic ustawienia video na directdraw a nie 3d. Mozesz to zmienic otwirajac folder Diablo II i uruchamiajac D2VidTst.exe. Aby bot dzialal postac musi znajdowac sie w V akcie

Jesli masz jakies pytania pisz w tym temacie..

Poradnik 100% By Me

beztytuuwa8.png

Jak widac wykrywa wirusa ale mozecie mi zaufac i sciagnac.. ja sam go uzywam i nie mam problemow..

19968.jpg

4620.gif

15222.png

20736.png

Opublikowano
mm.BOT jest botem , ktory chodzi na : Pindle, Shenk, Eldritch, Trav, i Summoner. Bot jest nie wykrywalny wiec nie musisz sie bac o zbanowanie konta..

tzn. chodzi na jakieś potworki?

sorki wytłumacz bo trochę nikumaty jestem jeśli chodzi o d2

Opublikowano
tzn. chodzi na jakieś potworki?

sorki wytłumacz bo trochę nikumaty jestem jeśli chodzi o d2

spoko... tak ten bot chodzi na Pindle, Shenk, Eldritch, Trav, i Summoner to sa potwory z ktorych leca dobre itemy jezeli mamy duzo defa

19968.jpg

4620.gif

15222.png

20736.png

Opublikowano

MM.bot jest jedynie przydatny jak masz jakies dobre postacie z dobrymi ITM bo inaczej to Bot jest nie potrzebny .

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

elo jestem nowy takze prosze o to zebymnie odrazu niezjechac:D odrazu mi sie nasuwa pytanie czy to bezpieczne dawanie nazwy konta i passa

jestem ostrozny wiec pytam bo niedawno sie bawilem w boty i teraz co wejde na jakies konto to jest czystexD

prosze o wmiare zrozumiala odpowiedz:D aha bylbym zapomnial ten link to mi wlazi na jakas smieszna strone gdzie niemoge pobrac mmbota czy mozna prosic o inny link?? z gory dziekixD

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...